Metin Faruk TAMER/ GAZİANTEP, () - GAZİANTEP Büyükşehir Belediyespor'da teknik direktör Hakan Kutlu karşılaşmadan galip ayrılamadıkları için üzüldüklerini belirtirken, Bucaspor’un teknik direktör Levent Eriş ise lig mücadelesinde küme kalmamak adına 1 puana sevindiklerini söyledi.
PTT 1’inci Lig'de sahasında Bucaspor ile golsüz berabere kalan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un teknik direktörü Hakan Kutlu, 3 puanı alamadıkları için üzüntülü olduklarını belirterek, "Özellikle maçın başından sonuna kadar bir türlü maçın havasını yakalayamadık. Yukardaki takımların puan kaybettiğini önümüzde haftalarda da bu olabilir diyerek mutlak kazanmak istiyorduk, ama olmadı. 3 puan almak isterdik ama 1 puanla yetinmek zorunda kaldık. Kendi hatalarımızdan elbette ki ders çıkaracağız ama şu da bir gerçek 15 kişilik taraftar desteği elbette ki maça adapte olmamızı engelliyor" dedi.
Bucaspor’da teknik direktör Levent Eriş ise, ligde küme düşme tehlikesi karşısında 1 puana sevindiklerini ifade ederek, "Bizim oyuncularımıza ‘yerden kalkmıyor’ mesajı vermek çok doğru değil. Bana göre bunlar bahaneden öte gitmez. Bu kadar kaliteli takımın bu bahanelere sığınması çok abesti. Ben de bu yüzden 50 trilyonluk takımın düşme hattındaki gençlere böyle hakaret etmemesi uyarısında bulundum. 17 yıldır bu liglerde hocalık yapıyorum. Böyle bize cevap veremez kimse, herkes haddini bilecek" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI