“Atanamayan ne kadar öğretmen varsa alayını atayacağız” diyen Bahçeli, özetle şunları söyledi:

BİR VAAT İŞİTTİNİZ Mİ?

“Dün Başbakan geldi, esti gürledi, mesnetsiz konuştu, attı tuttu. Düzce’nin, herkesin ‘tamam’ diyeceği bir vaat işittiniz mi? Düzce’nin yaralarını tedavi edecek bir söz ağzından çıkmadı. Çünkü AKP’de söz bitmiş, icraat suyunu çekmiş, heyecan dip yapmış, metal yorgunluğu dip noktalara gelmiştir. Davutoğlu ise son dakikalarını oynayan bir saray kuklasıdır. Başbakan tükenmiş, hırpalanmış ve omurgalı olmaktan iyice uzaklaşmıştır. Başbakan dün diyor ki bizim tarihimiz yokmuş, kimliğimiz sınırlıymış. Kendi tarihi ise Konuralp’e, Akçakoca’ya, Şeyh Edebali’ye kadar gidiyormuş. AKP’deki keskin düşüş Davutoğlu’nun ne yazık ki akıl sağlığını da tehdit etmeye başlamıştır. Bilmesi gereken bir hususu kendilerine aktarıyorum; Bizim tarihimizle kendilerinin tarihi aynı değildir, zaten olması beklenmemektedir.
kiralık alkışçımız yok
Bizim mitinglerimize devletin araçları insan taşımıyor, kiralık alkışçılar getirilmiyor. Mitinglerimize zorla, tehditle insan getirilmiyor. Davutoğlu miting görmek istiyorsa tertemiz vicdanları, tertemiz yüzleri burada tanı. Etrafını menfaat çeteleri sarmış, sarayın demir yumruğu her an inmeyi beklemektedir.

KANDİL’LE ŞEBEKLİK

Düzce’de söylediği bir ihanet şebekesi varmış. Bizi CHP, HDP ve paralel yapı ile aynı yerde gösterip, bu şebekeye dahil olduğumuzu göstermektedir. Şebeke kurmak, Kandil’le şebeklik yapmak, hatta başı çekmek AKP’nin ve Davutoğlu’nun uzmanlık alanıdır. Başbakanın ateşi yüksektir, hayaller görmeye başlamıştır. 4 yanlışın bir doğruyu götürmesi için planlar yapmıştır. 4 yanlış bir doğruyu ancak imtihanlarda götürür. 4 hırsız bir ülkeyi anca AKP ile götürür ve götürmüştür. Davutoğlu ne yapacağını söylemekten acizdir. Kendisi acınacak haldedir.

SİZ DE YARGILANACAKSINIZ

Kirli geçmişleri, kirli ittifakları ortaya çıktıkça bu ikili yalan düğmesine basıyor. MHP'nin dörtlü çete diye tabir ettiği kişilerin içinde yer aldığını söylemesi ahlaksızdır. Davutoğlu çete lideri görmek istiyorsa 17-25 Erdoğan'a baksa. Dörtlü çeteyi görmek istiyorsa rüşvetçi 4 eski bakana baksın. İşbirlikçi arıyorsa aynanın karşısına gitsin, Serok Ahmet'i görecektir. 12 yıl birlikte çalışanların yaptıkları ortadadır. Kim tezgâhlarla masum insanları mağdur ettiyse hesabını adalet önünde mutlaka verecektir. Erdoğan ve Davutoğlu'na sesleniyorum. Bu kirli tezgâhlar ve kumpaslar kurulurken siz de bunların ortağıydınız. 'Yanıldık, aldatıldık' diye kurtulamazsınız. Siz de yargılanacaksınız. Kirli ve şaibeli geçmişinizle mutlaka yüzleşeceksiniz.

AKP-HDP-İMRALI ÜÇLÜSÜ
AKP, HDP, İmralı üçlüsü Davutoğlu’nu sarmıştır. Serok Ahmet asıl ipleri Kandil’de olan teröristlerle neler yaptığını açıklamalıdır. Hangi siyasi hedefler gözetilmiştir. Mersin’de olan olaylarda, HDP ve PKK hangi roldedir?
Biliniz ki Milliyetçi Hareket bir kez koşmaya başlarsa, duracağımız tek yer arsızın, uğursuzun, haramzadenin pes edeceği, ellerini kaldırıp teslim olacağı yer olacaktır."