İSTANBUL, () -İSTANBUL Eyüp'te yeni eğitim ve öğretim yılında ilçede eğitim gören 45 bin öğrenciye kırtasiye desteğinde bulunmak amacıyla alışveriş çekleri dağıtıldı.

Eyüp Şehit Öğretmenler Ortaokulu'nda gerçekleşen ve Eyüp İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Öğütçü ile Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın da katıldığı törende öğrenciler kendilerine verilen alışveriş çekleriyle kırtasiye ihtiyaçlarını karşıladı. İlçede dar gelirli öğrencilerin ihtiyaçları için yardımda bulunan Eyüp Belediyesi aynı zamanda başarılı olan öğrencilere de ödül olarak yurt içi ve yurt dışında tatil imkanları sundu.

HEM VELİLER HEM DE ESNAF MEMNUN

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, öğrencilere destek için hazırlanan kırtasiye çeklerini düzenlenen törende bizzat kendisi dağıttı. Aydın, ''Kırtasiye desteğimiz çok önemli bir proje. Bu yıl yaklaşık 45 bin öğrenciye destek veriyoruz. Bu çalışma sadece öğrenciye, veliye değil kırtasiyeci esnafına da destektir. Hem örenci velilerimiz hem de ilçe esnafımızın yüzü güleceği bizim için önemlidir. Okullarımıza yönelik hizmetlerimiz geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi artarak devam edecek. Okullarımız temiz kalmaya devam edecek. Tüm okulları belediye olarak temizliyoruz. Eğitim yuvalarımızda, sağlıklı hijyenik ortamlar içinde sağlıklı nesiller yetişecek'' dedi.
(FOTOĞRAF)