AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Halil Ürün, Ali Özkaya ve Prof. Dr. Remziye Sıvacı, İscehisar, Bayat ve Emirdağ ilçelerini ziyaret ederek, teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Milletvekilleri, ilçe teşkilatlarına seçim dönemindeki çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.
7 Haziran seçimlerinin ardından AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili olarak seçilen Halil Ürün, Ali Özkaya ve Remziye Sıvacı, ilçelere yönelik ziyaretlerde bulunarak, teşkilatlara seçim çalışmalarında gösterdikleri özveriden dolayı teşekkür ettiler. İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven’in de katıldığı ziyaretlerin ilk durağı İscehisar ilçesi oldu. İlçe yönetimi tarafından karşılanan Milletvekilleri Ürün, Özkaya ve Sıvacı, güzel bir seçim dönemi geçirdiklerini ifade ettiler.
İscehisar ilçesinde esnaf ziyaretinde de bulunan Milletvekilleri, daha sonra Bayat ilçesine geçtiler. AK Parti Bayat İlçe Başkanı Ahmet Hilmi Özbakan ve yönetimi tarafından karşılanan Milletvekilleri Ürün, Özkaya ve Sıvacı, burada teşkilat mensuplarıyla sohbet ettiler. Bayat ilçesinde bir düğüne de katılan Milletvekilleri, genç çiftçe bir ömür boyu mutluluklar diledi.
İscehisar ve Bayat’ın ardından ziyaretlerini Emirdağ ile sürdüren Milletvekilleri, ilçe teşkilatında partililerle buluştu. Ziyaretlerde birer konuşma yapan Milletvekilleri Ürün, Özkaya ve Sıvacı, Emirdağ halkına verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ettiler.
Ziyaretlerde konuşan İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, yorgunluğun olmadığını, AK Parti’nin yeni Türkiye yoluna devam ettiğini ifade etti. Türkiye için ne gerekiyorsa dün olduğu gibi bu günde yapmaya devam edeceklerini vurgulayan Yurdunuseven, “Yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Seçimden sonraki gün Bismillah dedik ve çalışmalarımıza başladık. Teşkilatlarımızla birlikte yılmadan yeni Türkiye yoluna devam edeceğiz. Başbakanımızın söylediği gibi seçimler AK Parti’siz bir Türkiye siyasetinin imkansızlığını ortaya koymuştur. Partimiz bu gün de yarında Türkiye siyasetini yönetmeye devam edecektir” dedi.