BARTIN'daki Kabagöz İlkokulu öğrencileri, geçen 23 Mayıs'ta yol verme kavgasında levye ile dövülerek öldürülen öğretmenleri 54 yaşındaki Tayfun Erol'u, 24 Kasım Öğretmen Günü'nde unutmadı. Öğrenciler, Tayfun öğretmenin mezarını ziyaret edip karanfil bıraktı.
Hamam Sokak'ta meydana gelen olayda 35 yaşındaki İsmail Kaymakçı, yol vermesi için arkadan korna çalıp selektör yapmasına sinirlendiği otomobil sürücüsü 52 yaşındaki Süleyman Karadayı ve yanındaki öğretmen arkadaşı Tayfun Erol'a levye ile saldırmış, Tayfun Erol aldığı darbelerle yaşamını yitirmişti.
Tayfun Erol'un görev yaptığı Kabagöz İlkokulu öğrencileri, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde, Tayfun öğretmeni unutmadı. Tayfun Erol'un sınıf öğretmenliğini yaptığı öğrencileri, okul müdürü Özcan Çelik ile birlikte Beşköprü Köyü'ndeki mezarı ziyaret etti. 4'üncü sınıf öğrencileri, temizleyip karanfil bıraktıkları mezarda Tayfun öğretmen için dua etti.
Öğrencilerden Seray İpek Çamurcu, "Öğretmenimizi mezarı başında sevgiyle anıyoruz. Öğretmenler Günü'nü kutlamak için geldik. Tayfun öğretmenimiz için çok üzüldüm. Bizim okulda çok emeği var. Allah rahmet eylesin" dedi. Kerem Kabukçu, "Onu çok özledik" derken, Beyza Yavuz da "Öğretmenler Günü'nde öğretmenimizi unutmadık. Onu çok özledik" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI