İSTANBUL, () - FENERBAHÇE, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında yarın Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleşen antrenman öncesinde tesislere giden çok sayıda Fenerbahçeli taraftar, teknik heyet ve oyunculara Beşiktaş maçı öncesinde destek verdi. Antrenmanın başlangıcında taraftarların yanına giden oyuncular, sevgi gösterilerine karşılık verdi. Futbolculara çiçek veren taraftarlar, meşaleler eşliğinde, "Şampiyon Fenerbahçe" tezahüratlarıyla desteklerini sürdürdü. Futbolcular ise taraftarlarla fotoğraf çektirdi. Meşale yakan taraftarlar tezahüratlar eşliğinde tesislerden ayrıldı.

Teknik direktör Vitor Pereira yönetimindeki antrenman saat 18:30'da başladı ve 1 saat 25 dakika sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan oyuncular, 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman, dar alanda gerçekleştirilen pas organizasyonlarının ardından taktiksel ve bireysel çalışmalarla son buldu. Josef de Souza tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı özel program dahilinde sürdürdü.

Bu antrenmanla Beşiktaş maçı hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe, tesislerde kampa girdi ve maç saatini beklemeye başladı.