PTT 1'nci Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Elvir Baliç, son 5 maçını kazanan Alanyaspor karşısında kazanmak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyledi.
Kardemir Karabükspor, hafta sonu deplasmanda Alanyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenman sırasında saha kenarındoa açıklamalyarda bulunan Elvir Baliç, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor galibiyetiyle moral kazandıklarını söyledi. Alanyaspor'un iyi bir galibiyet seribi yakaladığını hatırlatan Baliç, şöyle konuştu:
"Çok formdalar. Ciddi bir çıkış yaptılar. Ama biz kazanmak için gideceğiz. İyi bir takımımız var. Geçen hafta alınan galibiyet ve moralle gideceğiz. 3 puan için gideceğiz. Oyuncularımız bir iki kişinin dışında hepsi iyi durumda. Yüzde yüze çıkmak istiyoruz. Güçlü bir ekip var karşımızda. Kazanmak için her şeyi yapacağız. Biz de tabii bir seri yakalamak istiyoruz. Alanyaspor 6 puandan bir anda 21 puana geldi. Ama biz bunu çok fazla gözümlüzde büyütmüyoruz. Biz kendi oyunumuzu oynayarak kazanacağız."
Hücum bölgesinde sıkıntıları olduğunu, bunu gidermeye çalıştıklarını da vurgulayan Baliç, bu konuda şöyle konuştu:
"Gol anlamında biraz daha üretken olmamız lazım. Onu çözmeye çalışıyoruz. Biz çalışmalarımızı yapacağz. En iyi kadro, en formda kadroyu bu maça çıkartacağız. Her geçen gün, hafta daha iyi olmalıyız. Averajla 2'nci sıradayız. Bunu da korumaya devam edeceğiz."

FOTOĞRAF