Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İl Başkanı Mustafa Ayan, “Seçime giderken Kayseri için daha iyi çalışmalar yapabilmek adına 300 sayfalık bir rapor hazırlayarak bu raporu genel merkeze sunduk” dedi.
Rapor hakkında bilgi veren CHP İl Başkanı Mustafa Ayan, "Bu rapor Kayseri ile ilgili siyasal, sosyal ve ekonomik bir çalışmadır. Bilindiği üzere seçime gidiyoruz. Seçime giden partilerin tümünün iktidara gelme iddiası vardır. Dolayısıyla Cumhuriyet Halk Partisi her dönem her seçimde iddialı bir parti olmuştur. İktidara gelmiş zaman zaman Türkiye Cumhuriyetini yönetme onuruna ulaşmıştır” şeklinde konuştu.
Ayan ayrıca, "Seçim öncesi Kayseri ile ilgili partililerimizin düşündüklerini derleyip toparlayan bir sorular listesi hazırladık. Sayın genel merkezimizin de bu sorulara katkısı oldu ve inandığımız güvendiğimiz arkadaşlarımıza, isteyen gönüllü arkadaşlarımıza bu dosyaları dağıttık. Bu dosyalardaki sorular Kayseri, genel siyaset ve milletvekili seçimleriyle ilgiliydi. Bu sorulara kendi evlerinde düşünerek yazdıkları cevapları topladık ve bir rapor halinde genel merkezimize sunduk. Genel merkezinde teşekkürlerini aldık. Bu Kayseri adına iktidara hazırlık çalışmasıydı. Düşüncelerimiz neler yapılabilir ve nelerle yola çıkabilir üzerineydi. Hazırladığımız rapor genel merkezde kabul görmüş bir rapordur. Seçimlerde Kayseri’ye yakışır bir listeyle çıkma iddiasındayız. Kayseri’yi Türkiye Cumhuriyeti parlamentosunda temsil edebilecek arkadaşlarımızın milletvekili olabilmesi için çabalayacağız” ifadelerini kullandı.