Süper Lig’in 10. haftasında Beşiktaş, Aytemiz Alanyaspor’u 2-1 mağlup ederek, ligde 4 maç sonra galibiyete ulaşmış oldu.

Süper Lig’in 10. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Aytemiz Alanyaspor’u 2-1 mağlup etti. Bu sonuçla siyah-beyazlılar, Atiker Konyaspor

galibiyetinden sonra mutlu sona ulaştı ve puanını 18’e yükseltti. Son 4 haftayı 2 mağlubiyet 2 beraberlikle geçiren Kartal, deplasmanda aldığı Alanyaspor galibiyeti ile UEFA Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağı Monaco maçı öncesi moral buldu.

Beşiktaş, son 4 haftada deplasmanda Fenerbahçe ve Gençlerbirliği’ne 2-1 mağlup olurken, sahasında oynadığı Trabzonspor mücadelesinden 2-2, Medipol Başakşehir maçından ise 1-1’lik beraberlikle ayrılmıştı.

Tosun paşa gollerine devam ediyor

Beşiktaş’ın golcü oyuncusu Cenk Tosun, Aytemiz Alanyaspor mücadelesinde de rakip fileleri boş geçmedi. Siyah-beyazlı oyuncu, deplasmanda oynanan Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasının 8. dakikasında gol perdesini aralayan isim oldu. Başarılı oyuncu, attığı gol ile bu sezon 10. hafta itibariyle rakip fileleri 4. kez havalandırmış oldu.