İstanbul Emniyeti dün sabah acı bir haberle sarsıldı. Geçtiğimiz Aralık ayında Mali Şube Müdür yardımcılığı görevinden terfi ederek Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan 3. Sınıf emniyet müdürü Hakan Çalışkan makamında ölü olarak bulundu.

Sabah işe gelen emniyet personeli tarafından makamında kafasından kurşunla vurulmuş halde bulunan Çalışkan’ın olay yerine gelen savcı ve uzman ekip incelemesinde beylik silahıyla kafasına tek kurşun ateş ederek intihar ettiği belirlendi. El swabı incelemesinden intihar ettiği tespit edilen Çalışkan’ın dün akşam saat 24.00 sıralarında evinden çıkarak makamının bulunduğu emniyet müdürlüğü binasına gittiği ve ardından da sabaha karşı ölü olarak bulunduğu öğrenildi.

Terör örgütü FETÖ’yle etkin mücadelede yaptığı çalışmalarla bilinen ve geçtiğimiz yıl yayınlanan emniyet terfi kararnamesiyle 4. Sınıf emniyet müdürlüğü rütbesinden 3.sınıf emniyet müdürlüğü rütbesine terfi edince Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan 2 çocuk babası Çalışkan’ın bir süredir eşiyle ailevi sorunlar yaşadığı öğrenildi.

Kaynak:Milliyet