Iğdır Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu ile Nahçıvan Devlet Üniversitesi İnce Sanatlar Fakültesi İşbirliği ileNahçıvan’da“Geleneksel El Sanatları Sergisi” açıldı.
Nahcıvan Devlet Üniversitesi İnce Sanatlar Fakültesi Sergi Salonu’nda açılan sergiye Türkiye Cumhuriyeti Nahçıvan Başkonsolosu Nihat Erşen, Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz, NahçıvanDevlet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muharremov Salih Haydaroğlu, Iğdır Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Emin Erdem, Genel Sekreter Ahmet Kızılkurt, Nahçıvan Devlet Üniversitesi Rektör Yardımcıları ile İnce Sanatlar Fakültesi Dekanının yanı sıra her iki üniversitenin öğretim üyeleri, personelleri, Nahcıvan Devlet Üniversitesi öğrencileri katılarak yoğun ilgi gösterdiler.
Serginin açılışında konuşan Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz, Nahcıvan Devlet Üniversitesi işbirliği ile böyle anlamlı projeyi hayata geçirmenin önemine değindi. Nahçıvan Devlet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muharremov Salih Haydaroğlu da Iğdır Üniversitesi ile yapılan bu çalışmadan son derece memnun olduğunu belirterek, bu gibi çalışmaların önümüzdeki süreçte de devam edeceğini kaydetti. Yapılan açılış konuşmalarından sonra katılımcılar sergiyi gezdiler.