Kardemir Karabükspor, Süper Lig’in 10. haftasında yarın saat 14.00’da Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda Sivasspor ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarını tamamladı.

Hasan Doğan Tesisleri’nde Teknik Direktör Tony Popovic yönetiminde gerçekleşen antrenmanda, ısınma hareketlerinin ardından 5’e 2 pas çalışması ve taktik çalışma yaptı. İdmana sakatlıkları bulunan Yatabare, İshak ve Kerim katılmadı. Kırmızı-mavili ekip, daha sonra Metin Türker tesislerinde kampa girerek burada maç saatini beklemeye başladı.

Öte yandan Kardemir Karabükspor, Cumhuriyet’in kuruluşunun 94. yılını, internet sitesinden yayınladığı fotoğrafla kutladı. Futbolcuların Türk bayrağı açarak, önlerinde toplardan yapılan 29 Ekim yazısı ile paylaşılan fotoğraf altına ise, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 94. yılında, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere Cumhuriyetimizin kuruluşunda, yaşatılmasında emeği bulunan herkesi saygı ve rahmetle anıyor, milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyoruz” denildi.