SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta şampiyon adaylarından Kocaeli Birlikspor'u deplasmanda Seçkin'in 90+5'inci dakikada attığı golle 2-1 yenen Aydınspor 1923, teknik direktörü Tolga Doğantez yönetiminde fırtına gibi esiyor.
Tolga Doğantez'le çıktığı 5 lig maçının 4'ünü kazanıp sadece lider Manisaspor'a mağlup olan siyah beyazlı ekip, bu periyotta 13'üncü sıradan 7'nci basamağa kadar yükseldi. Doğantez yönetiminde Eyüpspor'u 2-1, Tarsus İdmanyurdu'nu 4-2, Ankara Demirspor'u 2-0 ve Kocaeli Birlikspor'u 2-1 mağlup eden Aydınspor 1923, Ziraat Türkiye Kupası'nda da Denizlispor'u yenerek gruplara kaldı. 
Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası D Grubu'nda Süper Lig temsilici Mersin İdmanyurdu'nu ağırladıktan sonra sahasında Amed Sportif'le karşılaşacaklarını hatırlatan Tolga Doğantez, şunları söyledi:
"Amed Sportif'i yendiğimiz takdirde ilk yarıyı kesin olarak play off barajında tamamlayacağız. Çünkü aynı hafta 26 puanlı 3'üncü Tokatspor ile 24 puana sahip 5'inci Keçiörengücü'nün maçı olacak. Biz de 23 puanlı 6'ıncı Amed Sportif'i yenerek ilk 5'e adımızı yazdıracağız. İşte o zaman yaptığımız doğrular ortaya çıkacak. Küme düşmemeye oynayan bir takımı şampiyonluk potasına sokacağız."
"BUCASPOR'DA DA BAŞARILI OLDUM"
Aydınspor 1923'ün başına geçmeden önce 2'nci Lig Kırmızı Grup'taki rakiplerinden Bucaspor'u çalıştıran Tolga Doğantez, Aydınspor 1923 ile başarıyı yakaladığını dile getirdi. Bucaspor'dan ayrıldıktan sonra Aydınspor 1923'ün başına geçen Tolga Doğantez, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Bucaspor'da görev yaparken pek çok oyuncuyu kazanmaya çalıştım. Takıma bir sistem oturtmaya gayret ettim. Bunda da başarılı oldum. Ancak sorunları kökünden çözmek için zamana ihtiyacım vardı, olmadı. Eğer orada devam etseydim Bucaspor bambaşka bir konumda olacaktı."