Çağatay KENARLI/İSTANBUL,()  İstanbul'da sabaha karşı 5 bin polisin eş zamanlı gerçekleştirdiği operasyonlarda bilanço ortaya çıktı. 26 ilçedeki 140 adreste baskın ve arama yapıldı, 36'sı yabancı uyruklu 103 kişi gözaltına alındı, 6 tabanca, 4 tüfek ve satırlar ele geçirildi ,Günay Özarslan adlı kadın öldürüldü.

103 KİŞİDEN 30'U YABANCI UYRUKLU IŞİD ŞÜPHELİSİ
IŞİD, DHKP-C, PKK VE YDGH'ye yönelik olarak gerçekleştirilen operasyonlarda 36'sı yabancı uyruklu 103 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan yabancı uyruklu 36 şüphelinin IŞİD'le bağlantılı olabileceği bildirildi.

POLİSE ATEŞ AÇAN TERÖR ÖRGÜTÜ ÜYESİ KADIN ÖLDÜRÜLDÜ
Bağcılar'da bir eve yapılan baskında da DHKP-C üyesi olduğu belirtilen Günay Özarslan adlı kadın öldürüldü. Özarslan'ın kapıya gelen polislere ateş açtığı, polisin karşı ateşiyle öldürüldüğü bildirildi. Polis kaynaklarında edinilen bilgiye göre terör örgütü üyesi Özarslan canlı bomba eylemi gerçekleştirebileceğinden şüphelenilen kişiler arasındaydı. Hakkında arama kararı bulunan Günay Özarslan üyesi olduğu örgütle ilgili 22 suç kaydına sahip.

6 TABANCA, 4 TÜFEK VE SATIRLAR
2 bini çevik kuvvet polisi, 3 bini de şube ve ilçe emniyet müdürlükleri bünyesinde görev yapan 5 bin polisin katıldığı operasyon ve aramalarda toplam 6 tabanca, 4 tüfek ve satırlar ele geçirildi.
(FOTOĞRAF)