Şırnak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hakan Tokur, il merkezi ve ilçelerdeki hastanelerde tedavi olup taburcu edilen hastaları evlerinde ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini iletti.
Hasta ziyaretleri ile ilgili bir açıklama yapan Şırnak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Hakan Tokur, sınırın uç noktasında bulunan Beytüşşebap ile Uludere ilçelerinde yaşayan hastaların sarp dağlara rağmen hastaneye nasıl geldiklerini görmek, hasta ve hasta yakınlarının hastaneye ulaşmak için yaşadığı sıkıntıları yerinde görmek ve bunu bizzat yaşamak için bu tür ziyaretleri gerçekleştirdiklerini belirtti. Tokur, "Yaşanmış aksaklıkları tespit etmek ve gözden kaçan eksikliklerimizi telafi etmek amacıyla hastalarımızı ziyaret ediyoruz. Hastalarımıza ve yakınlarına göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyor kendilerine acil şifalar dilerken memnuniyetleri bizim için gurur önerileri de bizlere halkımıza hizmet yolunda gösterici yol olacaktır" dedi.
Ziyarette Tokur’a, hastanelerin başhekim, idari ve mali işler müdürleri ile sağlık bakım hizmetleri müdür ve başhekim yardımcıları da eşlik etti.