Haldun AKYÜZ / AKHİSAR, ()- SPOR Toto Süper Lig'de mütevazı kadrosuyla müthiş bir çıkış yaparak 4'üncü sıraya yerleşen Akhisar Belediyespor'da son haftaların en formda 2 oyuncusu Douglao ile Custodio'nun sarı kart cezalısı olması, teknik direktör Cihat Arslan'ı kara kara düşündürüyor.
Cumartesi günü Kasımpaşa karşısında savunmada Douglao'nun yerine İsmail'e görev vermeyi düşünen Cihat Arslan, Custodio'nun yokluğunda ön liberoda kimi oynatacağına, futbolcuların hafta içi antrenman performansına bakarak karar verecek.
Bu arada Antalyaspor maçında, 5-10 kişilik bir grubun kendisine sürekli küfrettiğini söyleyip olaya isyan eden Cihat Arslan'a 1970 Taraftarlar Derneği'nden sonra yönetimden de destek geldi. Üzerlerinde başka kulüplerin forması bulunan söz konusu şahısların maç sırasında polis tarafından tribünden çıkarıldığını açıklayan Başkan Hüseyin Eryüksel, şöyle konuştu:
"Bir kaç kendini bilmezin bu tür davranışlarını onaylamak kesinlikle mümkün değil. Yetkili makamların 6222 sayılı yasa doğrultusunda gerekli işlemi yapacaklarına ve bu şahısların bir daha maçlara alınmayacağına inanıyoruz."