AK Parti Manisa Milletvekili aday adayı Ziraat Mühendisi Şükriye Burak, AK Parti Alaşehir İlçe Lokalinde partililerle bir araya geldi. Meşalelerle kapıda karşılanan Burak, "Ben bu kutlu davaya kadının, gencin, çiftçinin, toprağın, üzümün sesi olmak için Manisa’nın sesi olmak için çıktım" dedi.
AK Parti Manisa Milletvekili aday adayı Ziraat Mühendisi Şükriye Burak, AK Parti Manisa Milletvekili aday adayı Aylin Işık ile birlikte, AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı Rıza Peker ve vatandaşlarla parti ilçe lokalinde buluştu. Yoğun ilgi gören ve partililere hitap eden Burak, konuşmasında önemli mesajlar verdi. Milletvekili olsa da, olmasa da AK Parti’nin bir neferi olduğunu ve ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğini vurgulayan Burak, "Benim için her şey insanı, kadını, çiftçiyi, toprağı, yaprağı, Alaşehir’i, Kula’yı, Salihli’yi, Sarıgöl’ü ve Manisa’yı sevmekle başladı. 1979 yılında doğdum, 13 yıldır Alaşehir’de tarım üzerine ticaretle uğraşıyorum. Siyasete girmeden önce de okul aile birlikleri de dahil olmak üzere birçok sivil toplum kuruluşunda esnaflarla, kadınlarla, gençlerle, çiftçilerle beraber oldum. Ben hep halkımla beraberdim. Bundan sonra da birlikte olmaya devam edeceğim. Ben bu kutlu davaya kadının, gencin, çiftçinin, toprağın, üzümün sesi olmak için Manisa’nın sesi olmak için çıktım. Eğer bu kutlu görev bana nasip olursa bugüne kadar olduğu gibi ben hep sizlerle beraber olacağım. 3 gün Ankara’da olacaksam 3 gün sizlerle birlikte bağda küllemeyi, gübrelemeyi takip ederken bulacaksınız beni" dedi.
"KİMSE ALIN TERİMİZİ ALIP GİDEMEYECEK"
Manisa’nın tüm potansiyellerini göz önünde bulunduracağını ve Manisa için çalışacağını kaydeden Şükriye Burak, "Alaşehirimiz sıcak suyuyla, organize sanayisiyle, seralarıyla, pekmez fabrikasıyla, kilisesiyle hem tarım hem sanayi hem de turizm kenti olacaktır. Kulamız tarihi evleriyle, Sarıgölümüz sofralık üzümüyle adından daha çok söz ettirecektir. Kuracağımız yaş üzüm birliği ile hiç kimsenin üzümümüzü, alınterimizi alıp gitmesine izin vermeyeceğiz. Bundan sonra kimse alın terimizi alıp gidemeyecek. Üzümlerimizi ancak teminat mektuplarıyla alabilecekler. Üzüm üreticisine sahip çıkarak, yalnız olmadıklarını bir kez daha kanıtlayacağız" şeklinde konuştu.
BİR VE BERABER OLACAĞIZ
Alaşehir’den Avukat Ramazan Şerif Baş’ın milletvekili aday adayı olduğunu hatırlatan AK Partili Burak, şunları kaydetti:
"Bu görev hangimize nasip olursa olsun biz bir olacağız, bütün olacağız. Alaşehir’i 12 yıldır yaşayamadığı başarıyla tanıştırmak için bir ve beraber olacağız. Ben siyasete yeni girdim aday olsam da olmasam da AK Parti’nin bir neferi olarak kalacağım. Ne yaparsak yapalım kendimiz gülebilmek için sakın hiç kimseyi ağlatmayalım. Alaşehir için, Manisa için birlikte koşarsak kaybetmeyiz."
Milletvekili aday adayı Burak, AK Parti Manisa Milletvekili aday adayı Aylin Işık’a da ziyaret ve destekleri nedeniyle teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.
IŞIK: "ARAMIZDA REKABET OLMAZ"
AK Parti Manisa Milletvekili aday adayı Aylin Işık da, konuşmasında, AK Parti milletvekili aday adayları arasında rekabet değil dayanışma olduğunu belitti. Işık, "Aramızda bir rekabet yok. Hepimiz aynı davanın neferleriyiz. Şükriye Hanımla kısa bir süre önce tanıştık ama artık can dostu olduk. Kendisine başarılar diliyorum. Yolu açık olsun" dedi.