Diyarbakır, Şırnak ve Mardin'de başlatılan büyük süpürme operasyonu sonuç vermeye başladı. Dağdan inip şehirlerde YDG-H'lileri eğitip sokakları savaş alanına çeviren teröristler büyük kayıplar verdi. Özellikle Silopi ve Cizre'de neredeyse teröristler bitme noktasına geldi. Köşeye sıkışan PKK'lı teröristler bir bir teslim olmaya da başladı.

TESLİM OLANLAR YDG-H'LİLER

Geçtiğimiz günlerde Silopi'de PKK'nın elinden kaçıp teslim olan 3 kişinin de YDG-H'li olduğu yaşlarının da 18 olduğu açıklanmıştı.

PKK'nın kaçmaları halinde öldürmekle tehdit ettiği 3 YDG-H'lı bir fırsatını bularak silahları ile birlikte güvenlik güçlerine teslim oldu.

DAĞDAN İNEN PKK'LILAR GENÇLERİ İNFAZ EDİYOR

Dağdan şehirlere inip YDG-H'li teröristleri eğitip iç savaş için düğmeye basan PKK'lı teröristler, güvenlik güçlerinin operasyonlarına daha fazla dayanamadı.

GÜVENMEDİKLERİ YDG-H'LİLERİ İNFAZ ETTİLER

Dağdan inen PKK'lı sözde komutanların emri ile sivil halkın üzerine ateş açıldı. Evini PKK'lılara açmayanlar öldürüldü. İlçeleri terk edenlerin evleri yağmalandı. Bundan rahatsız olan ve artık çatışmak istemeyen özellikler YDG-H'liler ölümle tehdit ediliyor.

Gözü dönmüş PKK'lı teröristlerin sivil halkı hedef alan emirlerine itiraz eden genç teröristleri şehir merkezlerinde bir bir infaz ettiği ortaya çıktı. PKK'lı teröristlerin, Kürt halkına karşı yaptıkları bu zulmü YDG-H'lilerin itiraf etmesi durumunda örgütün destek alamayacağını, bunu göze alamadıkları için hepsini tek tek infaza başladığı ortaya çıktı.

PKK'LI TERÖRİSTLERE DESTEK VEREN SİVİLLERDE İNFAZ EDİLDİ

Şehirlerde hendekler kazıp sokakları tuzaklarla donatan PKK'lılar bazı ilçelerde bazı sivillerin de desteğini alıyor. Kendilerini ihbar edeceklerinden şüphe duydukları bu siviller bu günlerde tek tek sokak aralarında ölü bulunuyor.

İşte o infazlardan bazıları:

Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde 22 yaşındaki A.B, sokak ortasında başından tek kurşunla vurularak öldürüldü. Meydana gelen cinayet üzerine güvenlik güçleri ilçede geniş çaplı bir araştırma başlatırken, cinayeti PKK’nın gençlik yapılanması YDG-H'ye bağlı 'Botan Şehit Reber Timi' üstlendi. 

Şırnak'ın Silopi ilçesinde bir genç PKK'lılar tarafından katledildi. Yeşiltepe Mahallesi'nde 19 yaşındaki K.S. isimli genç sabah saatlerinde infaz edilmiş olarak bulundu.

Şırnak'ın Silopi ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonlarını sürdüren güvenlik güçleri, camide 3 erkek cesedi buldu.

Kaynak : Haber7