19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı kutlama programı kapsamında Aliağa Belediyesi tarafından düzenlenen konserde sahneye çıkan Türk pop müziği sanatçısı Levent Yüksel, şarkılarını Aliağalılar için seslendirdi.
Aliağa Cumhuriyet meydanında yaklaşık beş bin kişinin katılımıyla gerçekleşen konserde; Aliağalılar ile buluşan Levent Yüksel hemen her parçasında seyircilerle düet yaptı.
1990’larda söylediği şarkılarını yineleyerek Aliağa’da nostalji rüzgarı estiren Levent Yüksel, konserine; ’Ya Sonra’, ’Yarim İstanbul’, ’Dedikodu’ gibi sevilen şarkılarıyla başladı. Seyircisini, "Dünyada herkesin kabul ettiği, tüm dünyanın; ’keşke bizim önderimiz olsaydı’ dediği Atatürk’ün gençliğe armağan ettiği 19 Mayıs kutlu olsun "diyerek, selamlayan Levent Yüksel, konserinde enstrüman da çalarak elektro bağlama şov yaptı. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Levent Yüksel, 1990’lı yıllarda söylediği şarkıların halen unutulmamasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek şöyle dedi: "Tüm şarkılarımı biliyor olmanız, özellikle şarkılarımı bestelediğim yıllarda doğan gençlerimizin bana burada şarkılarımı söylerken eşlik ediyor olması, benim için gerçekten gurur verici."
BAŞKAN ACAR, MİKROFONU GENÇLERE BIRAKTI
Gecenin sonunda sahneye Aliağalı altı genç ile birlikte çıkan Belediye Başkanı Serkan Acar, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs’ı gençlere armağan ettiğini hatırlattı. "Gençliğe armağan edilen bir günde konuşmak bizim değil gençlerimizin hakkıdır" diyen Başkan Acar, teşekkür konuşmasını yapmak üzere mikrofonu sahneye birlikte çıktığı gençlere bıraktı. Atatürk’ün yolunda olmaktan gurur duyduklarını ve bu yoldan asla ayrılmayacaklarını belirten Aliağalı gençler, gecenin anısına Levent Yüksel’e çiçek ve Kyme Antik Kentine ait sikkelerin tuğrası ile işlenmiş bir cam kase takdim etti.