AK Parti Gençlik Kolları üyeleri, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümü dolayısıyla, 81 ildeki şehit ailelerinden aldıkları Türk bayraklarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a götürmek için yola çıktı.

Şehit Burak Zor ve Tuncay Karataş’ın ailesini ziyaret ederek Türk bayrağı alan AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları üyeleri, yarın topladıkları bayrakları Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teslim edecek.

15 Temmuz gecesi uçaklara, tanklara ve silahlara karşı Türk milletinin göğüs gerdiğini belirten AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Tanıtım ve Medya Başkanı Hüseyin Kahraman, “O gece Başkomutanın emriyle meydanlarda ihanete sel olduk. Hainleri planlarıyla birlikte yerle bir ettik. O gece cephedeki evladına dua eder gibi dua etti anneler. O gece vatan parçalanmasın diye 250 kahraman şehit oldu. 2000’den fazla kahraman ise gazi. AK Parti Gençlik Kolları olarak düzenlediğimiz bu programda, 81 ilden belirlenen 250 gence, şehit aileleri tarafından Türk bayrağı emanet edildi. Bu bayraklar 15 Temmuz’da Türkiye Büyük Millet Meclisinde (TBMM) düzenlenecek olan özel programda Cumhurbaşkanımıza takdim edilecektir” dedi.