Samsun Kahveciler Büfeciler Otelciler ve Müzisyenler Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın 30 Mart tarihinde yapılacak genel kurulu için başkan adayı olan Köksal Orman, esnaf ziyaretlerini son hızı ile sürdürüyor.


Esnaf Adem-Ercan Aykan'ın düzenlediği toplantıya katılan Başkan adayı Köksal Orman, 30 Mart'ta yapılacak genel kurulda seçilmesi halinde "Sorunları, esnafımızla ve yetkili kurumlarla birlikte istişare ederek çözeceğiz. Her zaman çözüm odaklı olacağız" dedi.

köksal-orman.jpg

Balaç mahallesi muhtarı Hasan Liman ve Kahveciler Büfeciler Otelciler ve Müzisyenler Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyelerinin katıldığı toplantıda konuşan Köksal Orman, şunları dile getirdi.

"Odamıza kayıtlı üye esnafımıza katma değer katacak güzel projelerimiz var. Esnaf arkadaşlarımızın her an yanında olacağız. Alışılagelmiş yönetim anlayışından çıkarak, esnafın dertleriyle dertlenen, sorunlarına ciddi anlamda çözüm üreten bir yönetim tarzıyla odamızı yönetmek istiyoruz. Koltuk için değil, hizmet için adayım. Projelerimizi hayata geçirmek için bu onurlu göreve hazırız. Şeffaf ve sorun çözen bir yönetim olacağız.