Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Çelenk ve yönetim kurulu üyeleri, Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti’ni (GGC) ziyaret etti.
GGC yönetiminin de hazır bulunduğu ziyarette, hizmet bürosunu inceleyen MÜSİAD heyeti, oluşturulan fiziki yapının son derece başarılı olduğunu dile getirdi. MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Çelenk, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Bostan, Ahmet Selim Ener, Eyup Eruslu, Ümit Buzul, Beyhan Tahmazoğlu, Abdulkerim Erol, Hayri Özyaşar, Güven Öztürk ve Şahin Gülten ile birlikte Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarette MÜSİAD ile GGC arasındaki ilişkiler konuşulurken, kentin bazı sorunları da masaya yatırıldı.
"HER PROJEYE KAPIMIZ AÇIK"
Konuşmasına MÜSİAD heyetine ziyaret nedeniyle teşekkür ederek başlayan GGC Başkanı İbrahim Ay, sivil toplum kuruluşları arasındaki ilişkilerin kuvvetli olmasının, kentteki birlik ve beraberlik adına önemli olduğuna dikkat çekti. Gaziantep’in sanayisi, ticareti ve hızlı gelişmişi ile güçlü bir kent olduğuna değinen Başkan Ay, "Böyle güçlü bir şehirde sivil toplum kuruluşlarının da aynı paralelde yeni vizyon kazanması büyük önem taşımaktadır. MÜSİAD bu açıdan vizyonu güçlü bir sivil toplum örgütüdür. MÜSİAD’ın önemli çalışmalarını takip ediyoruz. Cemiyet olarak kentin diğer organlarıyla olduğu gibi MÜSİAD ile de ortak projeler yapmaya hazırız. Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti olarak kurumsal yapımızın gereği olarak, kentin tüm sorunlarına duyarlı bir duruş sergilemek için büyük özen gösteriyoruz. Gaziantep’in basını olarak STK’ları, sanayisi, tarihi, kültürü, şehirleşmesi, düzenli büyümesi ve sosyal yaşamın iyileştirilmesi adına her zaman üzerimize düşeni yapmaya hazırız’’ dedi.
"KONUT PROJESİ ÖNEMLİ BİR ÇALIŞMA
MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Çelenk ise, GGC Başkanı İbrahim Ay ve yönetim kurulu üyelerine ’başarı’ dileyerek başladığı konuşmasında, GGC’nin toplu konut projesine dikkat çekti. Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti’nin üyelerine özel gerçekleştirilecek Konut Projesi’ni kamuoyundan takip ettiğini dile getiren Başkan Çelenk, "Bir sivil toplum kuruluşunun üyelerinin sosyal yaşamını iyileştirme çabası güzel bir tablo. Bu nedenle GGC Başkanı İbrahim Ay ve yönetim kurulunu tebrik ediyorum. Diğer yandan GGC’nin hizmet binası da Gaziantep’e yakışır bir şekilde dizayn edilmiş. Başarılarının devamını diliyorum. Bizlerde MÜSİAD olarak geçmişten bugüne yaptığımız çalışmalarla kentte katkı sunmaya gayret gösteriyoruz’’ diye konuştu.
Çelenk, MÜSİAD Gaziantep Şubesi olarak, yeni projeler ortaya koyarak, kentte katkı sunmaya devam ettiklerini de sözlerine ekledi.