Ege Bölgesi’nin değişik il ve ilçelerinden İzmir’in Foça ilçesine gelen avcı ve atıcılar, bu yıl 6. düzenlenen trap ve kurşun yarışmasında nefesleri kesti.
Foça ilçesinde, Yeni Foça Avcılar ve Atıcılar Derneği Kulübü tarafından düzenlenen 6. Trap ve Kurşun Yarışması renkli görüntülere sahne oldu. Ege Bölgesi’nin değişik il ve ilçelerinden yarışmaya katılan avcı ve atıcılar, iki ayrı poligonda hünerlerini sergiledi. 120 yarışmacının katıldığı yarışlarda, özelikle trap atışlarındaki yarışmacıların başarısı büyük alkış aldı.
eni Foça Avcılar ve Atıcılar Kulübü Derneği Başkanı Hasan Tuncel, yarışmacılara katılımlarından dolayı teşekkür etti. Tuncel, "Altıncı kez gerçekleştirdiğimiz yarışmalar, yöremize hareket, yarışmacılara ve izleyenlere da büyük heyecan yaşattı. Amacımız, gençlerimize iyi örnek olmak. Silahın sadece spor amacıyla kullanılmasının gereğini belirtmek. Bu spor dalının daha da yaygınlaşması için kulübümüz üyeleri ile birlikte çeşitli etkinler düzenlemeye devam edeceğiz. Her zaman bizlerin yanında olan ve destek veren Belediye Başkanımız sayın Gökhan Demirağ’a çok teşekkür ediyoruz" dedi.