AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Ayşe Sula Köseoğlu, teşkilatın gücünü arkasında hisseden bir milletvekilinin Ankara’da daha rahat durabileceğini ve gerektiğinde yumruğu masaya vurabileceğini söyledi.
Arsin İlçe Teşkilatı’nda milletvekili aday adaylık toplantısına katılarak ilçe teşkilatıyla bir araya gelen Ayşe Sula Köseoğlu, 2 dönem aday adayı olduğunu ancak başörtülü olduğu için milletvekili olamadığını belirtti.
Köseoğlu, “2 dönem aday adaylığımızın sonucunda Türkiye’deki zihindeki engeller nedeniyle başörtülü olduğum için hiçbir listeye giremedim. Yeni Türkiye yolunda ilk defa artık kadını kadından ayıran bir anlayış olmaksızın örtülü ve örtüsüzüyle fark etmeksizin, kadınlarımız el ele, kol kola siyaset kervanında biz de ’varız’ diyorlar. Benim de ilk defa belki de değerlendirilebilir bir aday adaylığım var. Olsa da olmasa da tamam çünkü siyasette de dur demek gereken zamanı bilmek lazım. Devam etmek gereken zamanı da bilmek lazım. Eğer siz destek verirseniz. Cenab-i Allah’ta nasip ederse bu dönem devam etme arzusundayım. Ben Trabzon’un Ayşe’si olarak yola çıktım. Aslen Çaykaralıyım, Maçka’da doğdum. Ben yola çıkarken Maçka’sı, Çaykara’sı fark etmez Trabzon’un her ilçesi benim ilçem. Ben bütün hepsinin Ayşe’siyim. Partimizin kurulduğu zamandan sonra parti içerisinde aktif siyaset içerisinde bulundum. Bana ne zaman ihtiyaç duyulursa kendimi hiçbir zaman misafir olarak görmeksizin partinin olmam gereken her noktasından olmaya gayret gösterdim. Elimi taşın altına koymaktan hiçbir zaman çekinmedim. Kimse yoksa ben varım anlayışıyla devam ettim. Sizlerin gönülden desteğiyle yola devam etmek istiyorum. Teşkilatın gücünü arkasında hisseden bir milletvekili Ankara’da çok daha rahat durabilir. Yeri geldiğinde masaya yumruğu rahatça vurabilir. Rabbim Trabzon için her hayırlı olan en hayırlı işleri yapacak olana bu işi nasip etsin” dedi.