Fotoğraf Sanatçısı Hakan Zengin Düzce Fotoğraf Gönüllüleri Derneği üyelerine fotoğraf sunumu yaptı.
Divapan Genel Müdürü Fotoğraf Sanatçısı Hakan Zengin Düzce Fotoğraf Gönüllüleri Derneği üyelerini ağırladı. Dernek üyeleri ilk olarak Hakan Zengin’in ev sahipliğinde fabrikanın bahçesinde iftar yemeğine katıldılar. İftar yemeğinin ardından ise Hakan Zengin fotoğraf gönüllülerine bir sunum yaptı. Zengin, sunumuna kendisi gibi Fotoğraf Sanatçısı olan Lütfü Şimşek ile birlikte fotoğraf çekmek için yaşadıkları mücadeleyi anlatan kısa bir video gösterisi ile başladı. Görüntülerde fotoğraf çekmek adına yer yer yaklaşık 2 metreyi bulan karda Güzeldere Şelalesine ulaşmalarını izledi katılımcılar. Zorlu mücadele sonucunda çıkan fotoğraflar ise büyük beğeni aldı.
Hakan Zengin sunumunun ikinci bölümünde ise kısa bir süre önce gitmiş olduğu Amerika fotoğraflarının yer aldığı bir sunum yaptı. Los Angeles kenti, Hollywood Film Platosu, Madenci Kasabası, kanyonların yer aldığı sunum ilgi gördü. Yaklaşık 1 saat süren etkinlikte son olarak Hakan Zengin, Düzce’nin ve ülkemizin farklı yerlerinde çekilmiş birçok fotoğrafını izleyenlerin beğenisine sundu.
Dernek üyeleri sunuşu, özetlemesi ve geri beslemesi çok iyi olan bu sunumu sanatçının başarılı performansı ve etkili aktarımı sayesinde zevkle izlediklerini söyledi.