Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, “Eğer güçlü bir şehir olmak istiyorsak, bunun yolu birlik ve beraberliktir. Ülke olarak bazı zorluklar yaşıyoruz ama bunların üstesinden gelecek olan bir potansiyelimiz de gücümüz de var” dedi.

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Samsun Şube Başkanı Furkan Okudan ve yönetim kurulu üyeleri, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’nu makamında ziyaret etti. Samsun’un ekonomik ve sosyal sorunlarına yönelik çözüm odaklı gerekli çalışmaları yapmaya gayret gösterdiklerini belirten Furkan Okudan, “Samsun’un kalkınması ve gelişmesinin anahtarının birlikte hareket etmekten geçtiğinin farkındayız. Göreve geldiğimiz günden beri de bunun çabası içerisindeyiz. Yapacağımız her projede sizin tecrübelerinizden yararlanmak istiyoruz. İnşallah birlikte kentimiz adına önemli çalışmalar da yapacağız” diye konuştu.

Murzioğlu: “Birlikte başaracağız”

Samsun’daki sivil toplum kuruluşlarını çok önemsediğini ifade eden Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ise, “Oda yönetimi olarak her konuda, her kesimin fikirlerine ve istişarelere her zaman açık olmaya gayret gösterdik. Kentimize katmadeğer katan herkesin yanındayız. Hepimizin ortak paydası ve derdi kentimizi, ülkemizi daha iyi noktalara getirmek. Eğer güçlü bir şehir olmak istiyorsak, bunun yolu birlik ve beraberliktir. Ülke olarak bazı zorluklar yaşıyoruz ama bunların üstesinden gelecek olan bir potansiyelimiz de gücümüz de var. İnşallah bu zorlu süreci çok çalışarak, kaliteli üretim yaparak ve dışa bağımlı olmaktan kurtularak hep birlikte aşacağız. Bunun için hepimize büyük görevler düşüyor. İş dünyası diri olursa, güçlü olursa Samsun da diri ve güçlü olur. Ülke hedeflerimizin 2023 vizyonuna ulaşabilmesi için her iş adamı derneğimizin gücünü efektif kullanması gereklidir. Siz değerli iş adamlarımızın çabalarını takdirle karşılıyorum” şeklinde konuştu.