Türkiye Kadınlar 3. Ligi’nde mücadele eden Kdz. Ereğli Genç Yıldız Spor Futbol Takımı Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’e kulübe verdiği destekten dolayı teşekkür ziyaretinde bulundular.

Kdz. Ereğli Genç Yıldız Spor Futbol Takımı hocası Ömer Faruk Varlık ve Kaleci Antrenörü Mustafa Tatar ile takım oyuncularını başkanlık makamında kabul eden Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, elde ettiği başarılardan dolayı kendilerini kutlayarak, “Spora ve sporcuya büyük bir önem ve değer veriyoruz. Bölgemizden sporcuların, takımların elde ettiği başarılar bizleri gururlandırıyor, onurlandırıyor. Biz Ereğli ile kendimizi ayrı görmüyoruz; bir bütünün iki parçası olarak görüyoruz. Yöre ve bölge sporuna destek vermeyi de bireysel ve kurumsal sorumluluk olarak kabul ediyoruz. Biz, spora desteğimizi bundan sonra da sürdüreceğiz. Pırıl pırıl gençlerimizin spor yapması, yaptıkları sporda başarılı olması, bizleri mutlu ediyor" dedi.

Takım Hocası Ömer Faruk Varlık da, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’e kulübe verdiği desteklerden dolayı bir kez daha teşekkür ederek, “Takımımıza verilen desteklerin karşılığını sportif başarılar elde ederek vermeyi amaçlıyoruz. Başarılı sonuçlar alıyorsak, bunda sizin de katkınız büyük. Kulübümüzün yöneticilerinin tamamı beden eğitimi öğretmenlerinden oluşuyor. Birisi takım kaptanımız olmak üzere futbolcularımızdan ikisi Alaplılı; Elanur Düz ve Nejla Onay. Sporcularımız büyük fedakarlıklar gösteriyorlar. Köylerden gelen sporcularımız var. 4 oyuncumuz Milli Takım hocaları tarafından izleniyor. İnşallah Milli Takım’a seçilirler. Yine bir oyuncumuz Azerbaycan’dan isteniyor. Oyuncularımızın Milli olması, onların geleceğini de yönlendirecek" diye konuştu.