Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmecelileri 4 Ekim Çarşamba günü Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı ile Estonya’nın Tartu takımları arasında oynanacak FIBA Europe Cup maçına davet etti.

2017-2018 sezonunda Türkiye Basketbol Liglerinde A Takım ve Genç Takım olarak mücadele veren Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı, FIBA Europe Cup’ta bu yıl da Büyükçekmece’nin gururu olmayı sürdürüyor. Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı, 4 Ekim Çarşamba günü Saat 19:00’da Büyükçekmece Gazanfer Bilge Spor Kompleksi’nde Estonya’nın Tartu takımıyla ikinci ön eleme maçına çıkacak.

“Hepinizden rica ediyorum, maça gelin”

Büyükçekmece Belediye Başkanı ve Demir İnşaat Büyükçekmece Kulüp Başkanı Dr. Hasan Akgün, Estonya’nın Tartu takımı ile oynanacak maçın önemine vurgu yaparak Büyükçekmecelilere çağrı yaptı. Başkan Akgün şunları söyledi; “Türkiye’de 950 ilçe var. Çarşamba günü akşamı sadece Büyükçekmece ilçesinin basketbol takımı Avrupa kupalarında Türkiye’yi temsil edecek. Ukrayna’yı eledik. Çarşamba akşamı da çok güçlü takımlardan Estonya ile burada maçımız var. Ne olur gelin bu maça ve alkışlayarak takımınızı motive edin. Bütün Büyükçekmece halkından rica ediyorum. Hepinizden rica ediyorum. Büyükçekmece Avrupa kupalarında basketbol mücadelesi veriyor. Rica ediyorum gelin takımıza destek olun.”