AK Parti Kozcağız seçim irtibat bürosunun görkemli bir törenle açıldı.
Açılış törenine, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, 2. sıra milletvekili adayı Mustafa Yelkenci, İl Başkanı Hüseyin Manav, Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, belde teşkilatı ve vatandaşlar katıldı.
Açılış töreninde bir konuşmaya yapan milletvekili adayı Mustafa Yelkenci, “Bizi biliyorsunuz, bizi tanıyorsunuz. Biz size hizmet için geliyoruz. Hep beraber, birlikte, daha güçlü olmak üzere sizleri sandığa bekliyorum. Bu büro tüm halkımızın hizmetinde olacak. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.
7 Haziran’da sandık başına gidileceğini ifade eden AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, “7 Haziran’da Kozcağız, Bartın, Türkiye olarak sandık başına gideceğiz. Yeniden bir karar vereceğiz. O kararımızın şimdiden ben Kozcağız için Bartın için, ülkemiz için, milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum. 13 yıl önceki Türkiye’ye gerimi dönelim, yoksa 13 yılda elde ettiğimiz ilerlemeyi 2023’ün lider ülkesinin kararını mı alalım. Hep birlikte bunu kararını vereceğiz” şeklinde konuştu.
“KOZCAĞIZ’A DEV YATIRIMLAR YAPILDI”
Kozcağız’da gerçekleştirilen büyük yatırımlar olduğunu ifade eden Yılmaz Tunç, “Hiçbir iktidar bunu başaramadı. Kozcağız Barajı yıllardır konuşuldu, ama sadece konuşuldu. AK Parti yatırım programına aldı, projesini yaptı, yapım ihalesini gerçekleştirdi. İnşaatını başlattı ve AK Parti 2017’de inşallah tamamlayacaktır. Bu memleketten enerji bakanları geldi geçti. Kozcağız barajını yıllardır konuştular. MHP’den buradan değil de Zonguldak’tan adaymış. Kozcağız Barajını yatırım programına alamayan bir bakan şimdi halkın huzuruna çıkabiliyor. Kozcağız ana caddesi Bartın’daki ana caddeden daha güzel olacak. Kozcağız’da MHP’li bir belediye olsaydı, bu elektrik hatları yeraltına alınamazdı, çünkü Bartın’da alınamıyor. Bartın’da sular çamur gibi akıyor. Ama gelmiş şimdi işi gücü bırakmış, Bartın’ın sorunlarını Bartın’la baş başa bırakmış köy köy oy istiyor” dedi.
“AMBULANSIN MAZOT PARASINI VATANDAŞTAN İSTEDİLER”
Muhalefet partilerini de eleştiren Yılmaz Tunç, şöyle konuştu:“Biz iktidarı MHP’den devraldık. MHP iktidarında bu ülkede SSK hastanesine gittiğiniz zaman muayene olmak ayrı bir dertti, ilacını almak ayrı bir dertti. Onların döneminde ambulansın mazot parasını vatandaştan isterlerdi. Hastanedeki cenazemizin parasını ödemeden, senet imzalatmadan vermezlerdi. Bartın’da MR ve tomografi filmi, bunlar büyük şehirlerde bile bir yıl sonrasına gün verilirdi. Öyleydi eski Türkiye’de diyaliz hastaları Kozcağız’dan Ankara’ya 6 saatlik yollarda gider gelir haftada 3 sefer ederlerdi. Sağlam bir insanı gönderseniz hasta olurdu.”
“AK PARTİ GELDİ, İNSANA DEĞER VERDİ”
Koalisyon hükümetlerinde ülkenin ne hale geldiği vurgulayanYılmaz Tunç, “AK Parti geldi, insana değer verdi. İşte AK Parti farkı budur. AK Parti hastane ve sağlık merkezine gelemeyen yaşlı hastamızın ayağına doktor gönderen partidir. AK Parti bıçak parasını sona erdirdi. Özel muayeneye gitmedin kartını bulmadan tedavi olmak mümkün müydü? Şimdi isteyen istediği hastaneye gidebiliyor mu? AK Parti farkıyla gidiyor. O eski Türkiye’de idi. Artık yeni bir dönem başladı. Bir yatırım başlayınca yıllarca sürmez. Kozcağız’da İmam Hatip Okulu yedi ayda tamamladı. Ahmetler İlköğretim Okulunu bir yılda bitirdik. Kozcağız’ın kanalizasyon projesini yatırım programına aldık. Şuan Kozcağız’da büyük çalışmalarımız var” dedi.
Konuşmaların ardından Yılmaz Tunç, Mustafa Yelkenci ve Hüseyin Manav seçim irtibat bürosunun kurdelesini kesiti.