AK Parti Malatya İl Teşkilatı, 7 Haziran’da yapılacak genel seçim çalışmaları kapsamında Çöşnük mahallesinde vatandaşlarla buluştu. Büyük bir coşku altında gerçekleştirilen toplantıda, 6-0 sesleri yankılandı.
AK Parti heyeti, vatandaşların büyük coşkusuyla karşılandı. Mahalle toplantısında bir konuşma yapan AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder, “İnsanın ve insanlığın onurunun, izzetinin ayak altına alındığı gün ortaya bir lider çıktı. O isim Recep Tayyip Erdoğan. Çöşnüklüler, o gün, o güzel insana sahip çıktı. O sahip çıkma ile insanın, insanlığın ayaklar altına alınan izzetini, onurunu ayağa kaldırdılar” dedi.
“KILIÇDAROĞLU KİMLİK BUNALIMI İÇİNE GİRDİ”
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Başdanışmanı ve AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Taha Özhan, Malatya’nın destan yazdığını ifade ederek, Türkiye’de AK Parti’ye en fazla destek veren 5 şehirden biri olan Malatya için Başbakan’ın da ’Destan Şehir’ ifadesini kullandığını hatırlattı. Özhan, Türkiye’nin çok zor şartlardan bugünlere geldiğini kaydederek, istikrar ve güveni ayakta tutmak için büyük bedel ödediklerini ifade etti. Kırılgan süreçleri, kaos ortamını hayata geçirmek için planların yapıldığına dikkat çeken Özhan, şöyle konuştu: “Muhalefet partileri bu işin başını çekiyor. Bunların başında Cumhuriyet Halk Partisi geliyor. Bu partinin başında Kılıçdaroğlu var. Bu vatandaş bir kaset skandalıyla genel başkan oldu. Genel başkan olduktan sonra ciddi bir kimlik bunalımı içine girdi. Ne olacağına bir türlü karar veremedi çünkü dünyada kasetle genel başkan olan tek adam. Önce biraz Baykal olmaya çalıştı bu bir iki hafta sürdü. Ondan sonra baktı ki bu pek tutmayacak ardından bir ara Gandi olmaya çalıştı. Onu da pek millete anlatamadı. Tayyip Erdoğan olmayı zaten hayal bile edemiyordu. Ahmet Davutoğlu olmayı da düşünemezdi. En sonunda döndü, dolaştı Cem Uzan olmaya karar verdi. Şimdi bol keseden vaatler atıyor. Bunlar kafa karıştırabilir. Etrafımıza bunların ne gibi zararları olacağını, memleketi nasıl tahrip edeceğini aktarmamızda fayda var.”
MUHALEFETİ SERT BİR DİLLE ELEŞTİRDİ
AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin ise, “Onurlarımızı ayak altına almaya çalışıp da, onurlu bir duruş sergileyen insanların hakkını savunmak bizim boynumuzun borcudur. Onların yapmış oldukları o lanetli uygulamaları da, bugün yine hafızalarımızda en zinde bir şekilde tutmak zorundayız. Çünkü bu ülkenin ekonomisinin, insan haklarının, özgürlüklerinin, inançlı mütedeyyin insanlarımızın, Alevi, Sünni, Türk, Kürt ne varsa o günkü siyasi anlayış vardır. Eğer onlar, bizim iktidara gelmiş olduğumuz tarihe kadar değil de daha önce tedbirlerini almış olsalardı belki 30 bin vatandaşımızın, gencimizin kanı akmayacaktı” şeklinde konuştu. Şahin, 7 Haziran’da yapılacak genel seçimde yüzde 80 oy alacaklarına inandığını belirterek şunları söyledi:
“Yerel seçimde yüzde 70 üzerinde oy aldık. Şu an listemize bakın, içinizden çıkan arkadaşlarımız, şimdiye kadar bu 4. seçimimiz ve hepsi birbirinden değerli arkadaşlarımız. Ama ben eminim bu kadro, hem ilimize hem bölgemize hem de mahallelerimize en iyi hizmeti yapacak olan bir donanıma sahip.”