Samsunspor ile 5 yıllık profesyonel sözleşmeye imza atan futbolcular, 'bizlere güvenenleri mahçup etmeyeceğiz' mesajı verdi.



'İŞLEMEK : BÜYÜK FUTBOLCU OLACAĞIM!..'

Samsunsporlu futbolcu Kemal İşlemek, profesyonel sözleşmeye imza attıktan sonra şunları söyledi:
"Çok mutluyum ve gururluyum. Samsunspor için inşallah  terimin son damlasına kadar çalışacağım. Elimden gelenin en iyisini yapacam. Hocalarıma ve taraftarlarıma büyük futbolcu olacağımı göstereceğim inşallah."



'ÇAM: GÜZEL GÜNLERİ GÖRECEĞİZ!..'
Samsunsporlu futbolcu Erkan Çam, kulübüyle güzel günleri göreceğine inandığını belirterek, "Samsunspor'a ilk adımımı buraya gelerek atmıştım. İkinci adımım ise profesyonel sözleşme imzalamak oldu. Bu camiada olduğum için gerçekten çok mutluyum. İnşallah daha güzel günleri ben ve kulübümüz görecek. Ben buna canı gönülden inanıyorum" dedi.



'GENÇ: MAHÇUP ETMEYECEĞİZ!..'
Samsunsporlu Metehan Genç, yeni sezonda kendilerine güvenen ve arkalarında duranları mahçup etmeyeceklerini belirtek, "Bizleri destekleyen bu noktalara getiren herkese teşekkür ederiz. Arkamızda duranları mahçup etmeyeceğiz. Elimizden geleni yapacağız. Benim gibi profesyonelliğe yeni geçen arkadaşlarla kendimizi genç olarak görmüyoruz. 19-20 yaşlarındayız. Abilerimiz bize burada bizlere güzel örnek oluyor. Onlardan gördüğümüz kadarıyla sahada güzel işler yapmaya çalışacağız" dedi.



'ÖZCAN: ÇOK BÜYÜK EMEK VERDİK!..'

Ramazan Özcan ise kamp döneminde çok çalıştıklarını belirterek şunları söyledi:

"Kamp öncesi ve kamp içerisinde çok çalıştık. Arkadaşlarımla birebir çalışmalarımız oldu. Kamp çalışmalarında çok büyük emek verdik, çok mücadele ettik ve çok ter kaybettik. Allah'ımıza şükürler olsun ki yüzümüzü kara çıkarmadı. Futbol sahada oynanan bir oyun yaşa ve başa bakmıyor hiç bir zaman. İnşallah ligi en iyi yerlerde bitirmeye çalışacağız. Ben ve arkadaşlarım sezon öncesi çok iyi çalıştık, taraftarlarımızdan bizlere güvenmeleri ve destek  olmalarını istiyoruz."

Haber: Ali BİROL