Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi ve İşletme İnovasyon Kulübü, ’Bir fidan da sn dik’ sloganıyla fidan dikim etkinliği düzenledi.
Su Ürünleri Fakültesi’nin arkasında bulunan arazide gerçekleştirilen fidan dikme etkinliğine İletişim Fakültesi öğrenci temsilcisi Uğur Şahin, İşletme İnovasyon Kulübü Başkan Yardımcısı Muzaffer Bulut ve çok sayıda öğrenci katıldı. Öğrenciler 100’den fazla fidanı toprakla buluşturdu.
İletişim Fakültesi öğrenci temsilcisi Uğur Şahin, "Proje kapsamında İletişim Fakültesi öğrencileri ve İşletme İnovasyon Kulübü öğrencileri ile beraber şu an Fırat Üniversitesi tarafından bize tahsis edilen alanda fidan dikim çalışmamızı gerçekleştiriyoruz. Bugün burada olan öğrencilere ve destekte bulunan üniversite yetkililerine teşekkür ediyorum" dedi.
Projeye gönüllü olarak katılan öğrencilerden Simgenur Batuhan ise, "Güzel bir etkinlik, yani üniversitemizin sık sık bu etkinlikleri yapması gerekiyor. Çevremize verdiğimiz önemi böylelikle vurgulaya biliyoruz" şeklinde konuştu.
Etkinliğe katılan öğrencilerden Sema Değirmenci ise, "Anlamlı bir etkinlik çünkü ağaçlar bizim nefesimiz, nefes almak için ağaç dikmemiz gerekiyor. Yaşadığımız zamanda da her yer hep beton hiç ağaç yok bu nedenle de çok anlamlı bir etkinlik" diye konuştu.
İşletme İnovasyon Kulübü Başkan Yardımcısı Muzaffer Bulut da, buraya İletişim Fakültesi ile beraber geldiklerini, her yeni bir fidanın temiz bir çevre için yeni bir düşünce anlamına geldiğini, bunun için projede yer aldıklarını söyledi.