Deplasmanda Vartaş Elazığspor’u yenerek liderlik koltuğunu geri aldıklarını, gözlerini Adanaspor'la sahalarında oynayacakları maça çevirdiklerini vurgulayan Metin Ateş, şöyle devam etti:

"Bizim için en önemli şey lider olmak değil, lider kalabilmek. Bunun için de camia olarak kenetlendik. Herkes üzerine düşeni fazlası ile yapmaya çalışıyor. Oyuncularımız da her şeyin bilincinde hareket ediyor. Şimdiki hedefimiz Adanaspor maçını kazanmak ve hedefe giden yolda bir engeli daha geride bırakmak."

Ligde her takımın birbirini yenebileceğini de dile getiren Metin Ateş, daha sonra şunları söyledi:

"PTT 1’inci Lig gerçekten çok zor bir lig. Kendi sahasında Alanyaspor’a yenilen Boluspor, deplasmanda Kardemir Karabükspor’u mağlup edebiliyor. Biz iyi ve kaliteli oyunculardan kurulu bir ekibiz. Sahaya çıkıp üzerimize düşeni yaptıktan sonra kazanamayacağımız maç yok. Yeter ki ayaklarımız yere sağlam bassın. Rehavete kapılırsak sıkıntı yaşarız. Bu nedenle taraftarımızın önünde oynayacağımız Adanaspor maçına da aynı ciddiyetle çıkacağız. Tek amacımız kazanmak ve yolumuza emin adımlarla devam etmek. Teknik heyetimize ve oyuncularımıza yürekten inanıyorum."