Eskişehir Seyitgazi ilçesindeki Seyit Battal Gazi İmam Hatip Ortaokulu Okulu Aile Birliği ve okul yönetimi adına Seyitgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazmi Avcı’ya nezaket ziyaretinde bulunuldu.
Ziyarete katılan Seyit Battal Gazi İmam Hatip Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Selçuk Manaz ve Seyit Battal Gazi İmam Hatip Ortaokulu Müdür Yardımcısı Faruk Ceyhan, sağladığı desteklerden dolayı Seyitgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazmi Avcı’ya teşekkür ettiler. Görüş alışverişi yapılan ve samimi havada gerçekleşen görüşmede Seyitgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Avcı; ’’Okulumuz için yapılması gerekenler için çalışıyoruz. Yeni bir okul yapılması aşamasındayız. Bu kapsamda okuldaki öğrencilerimizin daha iyi bir eğitim almaları için çaba harcıyoruz’’ dedi.
Seyit Battal Gazi İmam Hatip Ortaokulu Aile Birliği Başkanı Manaz ise; ’’Okulumuza bu güne kadar yapılan hizmetlerden dolayı sizlere çok teşekkür ediyoruz. Çocuklarımızın eğitimi bizler için çok önemli. Bunu inşallah ileride daha iyi şartlarda görmek bizi çok memnun edecektir" diye belirtti.