Malatya Ticaret Borsası Başkanı Gürsel Özbey, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin yenilenen kabinede tekrardan yer almasının Malatya’da sevinçle karşılandığını söyledi.

Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Özbey, kabine değişikliğine ilişkin değerlendirmede bulundu. Başbakan Binali Yıldırım tarafından açıklanan yeni kabinenin hayırlı olmasını dileyen Özbey, Malatya Milletvekili olan Bülent Tüfenkci’nin, Gümrük ve Ticaret Bakanı olarak görevine devam etmesinin Malatya iş dünyasını mutlu ettiğini söyledi. Yenilenen kabinenin ülkeye hayırlı hizmetlerde bulunacağının da altını çizen Özbey, “Başta, Başbakan Binali Yıldırım olmak üzere Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’ye ve tüm bakanlarımıza, Malatya Ticaret Borsası adına başarılar diliyorum” dedi. Ekonomide ehliyetli ve alanında tecrübeli isimlerin hükümette yer aldığını vurgulayan Özbey, “Yeni kabinenin 2023 vizyonu için gerekli çabayı sarf edeceğinden, ülkemizin geleceğine ve gelişmesine çok önemli hizmetlerde bulunacağından şüphemiz yok. Yenilenen kabine, Türkiye ve Malatya için hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Türkiye’nin sağlam adımlarla güçlü bir geleceğe yürümesinin herkesin ortak temennisi olduğunu dile getiren Özbey, özellikle kayısının geleceği ve değerinin artırılması konusunda önemli işlere imza atan Bakan Tüfenkci’nin bundan sonrada aynı azimle Malatya’nın sorunları başta olmak üzere kayısıya gereken değeri vereceğini söyledi.