Cumhuriyet Halk Partisi Didim İlçe başkan adayı Ali Sakaroğlu’nun evininin önünde bulunan otomobilinin camları kimliği belirsiz kişilerce kırıldı. Araçta yapılan aramada, koltuğun üzerine konulmuş, iki adet mermi bulundu.
Edinilen bilgileye göre olay; Yeni Mahalle Egemenlik Caddesi üzerinde CHP İlçe Başkan adayı Ali Sakaroğlu’nun yaşadığı evin önünde meydana geldi. Evli ve 2 çocuk babası olan Ali Sakaroğlu’na ait 09 YK 141 plakalı otomobilin camlarını kıran ve aracın ön koltuğuna iki adet mermi koyan kimliği belirsiz şüpheliler kayıplara karıştı.
Sakaroğlu’nun arabasını o halde gören komşuları durumu polise bildirdi. Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin incelemesinin ardından Sakaroğlu şüpheli veya şüphelilerden şikayetçi oldu. Saldırıyla ilgili konuşan CHP Didim İlçe Başkan adayı Ali Sakaroğlu, "İlçe Başkanlığına adayım. Siyaseten göz korkutma gibi bir olay olduğunu düşünüyorum. En kısa sürede olayın aydınlatılmasını istiyorum. İlçe Başkanlığı adaylığımdan çekilme gibi bir düşüncem de yok. Aksine bu olay beni daha da hırslandırdı" dedi.