Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, ()- PTT 1'inci Ligi'nde üst üste aldığı Vartaş Elazığspor, Adanaspor ve Göztepe galibiyetleriyle 6'ncı sıraya çıkan Altınordu, zirve mücadelesinde fikstür avantajına güveniyor.
İlk 9 haftada genellikle puan cetvelinde kendisinden üstte olan rakiplerle karşılaşan kırmızı lacivertli ekip, bu takımlardan deplasmanda lider Kardemir Karabükspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'la berabere kalıp Vartaş Elazığspor ve Göztepe'yi yenerken sadece Samsunspor'a kaybetti. Çarşamba günü Giresunspor deplasmanına gidecek olan Altınordu, ilk yarının sonuna kadar kalan 8 maçta puan tablosunda altında yer alan ekiplerle karşı karşıya gelecek.

Giresunspor'un ardından Denizlispor, deplasmada Balıkesirspor, Yeni Malatyaspor, deplasmanda Kayseri Erciyesspor, Şanlıurfaspor, Adana Demirspor ve deplasmanda Karşıyaka ile karşılaşacak olan Altınordu, bu 8 müsabakanın 5'ini İzmir'de oynamanın avantajını kullanmaya çalışacak.
Ligde her takımın birbirini yenebildiğini belirten teknik direktör Hüseyin Eroğlu, "Biz tüm karşılaşmalarımıza final havasıyla hazırlanıyoruz. Hiçbir maçı kolay görme lüksümüz yok. Yakaladığımız çıkışı sürdürmek için aynı mücadeleyi, hırsı, azimli futbolu devam ettirmeliyiz. Giresun'da da sahaya 3 puan hedefiyle çıkacağız" dedi.