Ağrı Valiliği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen, ve Türkiye Okul Sporları Federasyonunun 2018 faaliyet programında yer alan "Okul Sporları Serbest ve Grekoromen Güreş Gençler B (Erkek) Grup Yarışmaları" sona erdi.

2 bin 500 seyirci kapasiteli spor salonunda başlayan yarışmaya; Ağrı, Ardahan, Artvin, Bitlis, Elazığ, Erzurum, Muş, Siirt, Van, Rize ve Hakkari’den 210 sporcu katılım sağladı. 3’üncü gün gerçekleşen Serbest stil müsabakalarını Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Gökhan Bayraktar, Spor Şube Müdürü Cemil Budak, antrenörler ve sporcular izledi.

Ödül töreninde konuşma yapan İl Müdürü Alp, “Spor Genel Müdürlüğümüzün 2018 faaliyet programında yer alan Güreş Grup Müsabakalarını ilimizde yapmaktan büyük onur duyduk. Grup müsabakalarına katılan idareci, Antrenör ve tüm sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını dilerim” dedi.

Müsabakalar sonucunda görevli hakemlere katılım belgesi yanı sıra dereceye giren sporculara başarı belgesi ve madalyaları; Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Gökhan Bayraktar, Spor Şube Müdürü Cemil Budak ve antrenörler tarafından takdim edildi.