BAYBURT (AA) - Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun ile İl Emniyet Müdürü İsa Bülent Kaya, Kaymakam Zihni Yıldızhan'ı makamında ziyaret etti.

Son Kaymakamlar Kararnamesi ile Demirözü Kaymakamı olarak atanan Zihni Yıldızhan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Rektör Coşkun ve Emniyet Müdürü Kaya, Yıldızhan’a yeni görevinde ve ilçedeki çalışmalarında başarılar diledi.

Kaymakam Yıldızhan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Coşkun ile Kaya'ya teşekkür etti. Yıldızhan, ziyarete katılan Bayburt Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Necmettin Tozlu ile de bir süre sohbet ederek, Türkiye Yazarlar Birliği tarafından "Yılın Fikir Adamı" seçilmesinin Bayburt adına mutluluk verici olduğunu söyledi.

Rektör Coşkun ve Emniyet Müdürü Kaya, daha sonra Demirözü Belediye Başkanı Selami Ersen'i de makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Coşkun ve Kaya Demirözü İlçe Emniyet Amiri Yusuf Fatih Atay'ı ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kahraman'ı da ziyaret ederek ilçeden ayrıldı.