Doğankent (AA) - AK Parti Giresun Milletvekili Turhan Alçelik, Doğankent ilçesini ziyaret etti.

İftar programına katılmak üzere ilçeye gelen Alçelik, AK Parti Doğankent İlçe Teşkilatını ziyaretinde yaptığı konuşmada, teşkilat olarak ülkenin geleceğini ipotek altına alacak hiçbir kararı tasvip etmeyeceklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mekanını dillendirecek hiçbir koalisyonda yer almayacaklarını ifade eden Alçelik, "Milletimiz bize tek başımıza iktidar olma fırsatı tanımadı fakat özellikle Meclis başkanlığı seçimlerinden sonra öyle bir tablo ortaya çıktı ki artık içerisinde AK Parti'nin olmadığı hiçbir çözüm söz konusu değil. Kesinlikle bu ülkenin yönetiminde bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da AK Parti olacaktır. Hiçbir şekilde bu engellenemeyecektir" dedi.

Alçelik, gelecek günlerde koalisyon görüşmelerinin başlayacağını anımsatarak, "Her daim yapıcı üslup içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İlkelerimizden vazgeçmeden ve taviz vermeden bu hükümetin kurulması, ülkenin hükümetsiz kalmaması için elimizden ne geliyorsa yapacağız" diye konuştu.

Çatak köyündeki iftar programına katılan Turan Alçelik, ilçeye döndükten sonra yatsı namazının ardından Doğankent esnafını gezerek sohbet etti.

Belediye Başkanı Haşim Birol Tekin'i de makamında ziyaret eden Alçelik, ilçenin sorunları hakkında bilgi aldı. Tekin, ziyaretin anısına Alçelik'e 1835 Harşit Nahiyesi nüfus defterini hediye etti.