AK Parti Çubuk İlçe Teşkilatı üyeleri, Ak Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı’yı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan, AK Parti Çubuk İlçe Başkanı Av. Baki Demirbaş ve beraberindeki ilçe teşkilatından yaklaşık 50 kişi, AK Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı’yı makamında ziyaret etti.
İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı’ya yeni görevinde başarılar dileyen ve seçimin hayırlı hizmetlere vesile olması temennisinde bulunan Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan, “Geçen ay gerçekleştirilen 5. Olağan Kongrenin ardından Ak Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı oldu. Yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulunuyoruz ve tebrik ediyoruz” dedi.
İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı’nın yeniden seçilmesinin kendilerini çok mutlu ettiğini aktaran Başkan Acehan, kendisiyle çok eskiden beri arkadaşlıkları olduğunu vurgulayarak şöyle konuştu:
“Kendisiyle geçmişten bir yol arkadaşlığımız var. Sayın İl Başkanımız ilçemizi de çok iyi bilir. Cenab-ı Allah yeni görevinde utandırmasın. Çubuk biliyorsunuz Ankara’nın milli manevi değerlerine sahip en önemli ilçelerindendir. Biliyorsunuz son seçimlerde de Ak Parti’ye Ankara’nın en çok oy veren ilçelerinin başında gelmektedir. Bizim ilçemiz her zaman oy oranında derece kazandırmıştır. Hatta Ak Parti’nin ilk seçimlerinde de Türkiye genelinde Ak Parti’ye en çok oy veren ikinci ilçe olmuştur. Ben önümüzdeki seçimlerde de iyi bir derece elde edeceğimize inanıyorum. Çubuk, Ankara ilimizin de en büyük destekçisi olmaya devam edecektir. Cenab-ı Allah önümüzdeki seçimde hayırlara vesile kılsın.”
Kendilerinin her zaman seçime hazır olduklarını söyleyen AK Parti İlçe Başkanı Av. Baki Demirbaş ise, şunları söyledi: “21 Aralık’ta yapılan 5. Olağan İl Kongremizde sayın başkanımız ve ekibi yeniden göreve başlamışlardır. Ben tekrar görevlerinde başarılar diliyorum. 30 Kasım’da da ilçemizde yaptığımız kongrede sağ olsunlar şahsımıza ve yönetimimize güven duymuşlar ve devam etmemiz konusunda bize güven vermişlerdir. Çubuk ilçe teşkilatı olarak biz, 2015 genel seçimleri için çalışmalarımıza başladık. Geçen dönemdeki başarılarımız inşallah bu seçimde de devam edecektir. İl Başkanlığımızla her zaman koordineli bir şekilde çalışmaya hazırız”
Kongreleri başarıyla atlattıklarını ve kongrelerden daha çok güçlenerek çıktıklarını ifade eden Ak Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı ise, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ankara İl kongresini sizlerin katkısı ile muhteşem bir şekilde gerçekleştirdik. Bu süreci de bu şekilde atlattık. Hareketli bir dönemdeyiz. Kısa bir mola verdikten sonra tekrar hızlı bir şekilde çalışmalara başladık. Çok kısa bir süre 4-5 ay sonra bir seçim var. Allah’ın izniyle bu seçimi de başarılı bir şekilde atlatacağız. Çubuk gibi ilçelerin desteği ile başarılarımız devam etmektedir. Böyle kalabalık bir gurupla buralara kadar geldiğiniz için bir kez daha teşekkür ederiz. Burası sizin, her zaman kapımız sonuna kadar açık. Mutlaka her zaman bekliyoruz”
Partilerden bir parti olmadıklarını, Türkiye’nin tek büyük partisi olduklarını ifade eden Yamalı, “Türkiye’yi her zaman tek başına yönetebilecek şekilde hazır olan tek partiyiz. Sorumluluğumuz hakikaten çok fazla. Dünyanın dört bir yanından yabancı heyetler geliyor, bizim deneyimlerimizden yararlanmak istiyor. AK Parti’nin çalışması nasıl, nasıl başarılı olunuyor bunları öğrenmek istiyorlar. Belki biz kendi kendimizin kıymetini bilmeyebiliyoruz. Başarılarımızın farkında değiliz. Sizlerin çalışmalarıyla tüm bu başarılar elde ediliyor. Şuan Türkiye’nin hiçbir partisi böyle bir şekilde, kalabalık bir şekilde toplanamaz. Öncelikle kendimizin daha sonra partimizin ve liderlerimizin kıymetini bilmemiz gerekiyor” diye konuştu.
Yapılan kısa açıklamaların ardından Yamalı ve Başkan Acehan, karşılıklı istişarede bulundu. Ziyaretin sonunda AK Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş, İl Başkanı Yamalı’ya çiçek ve çeşitli hediyeler takdim etti.