Vartaş Elazığspor ile oynanan maçta sakatlanarak 16. dakikada oyundan çıkmak zorunda kalan  Ofoedu’nun yapılan kontrollerde ayağında ödem oluştuğu ve Adanaspor karşılaşmasında forma giyemeyeceği belirtildi.

Vartaş Elazığspor ile deplasmanda oynanan karşılaşmanın 6. dakikasında Mustafa Sevgi’ye gol pasını verdiği sırada rakibinin darbesiyle sakatlanan Samsunspor’un Nijeryalı futbolcusu ofoedu 16. dakikada sahayı terk etmek zorunda kalmıştı.

Yapılan kontrollerde Ofoedu’nun ayağında ödem oluştuğu ve tedavisine devam edildiği ancak cumartesi günü oynanacak Adanaspor karşılaşmasında forma giyemeyeceği açıklandı.

Kırmızı beyazlı ekibimizde sakatlıkları nedeniyle Elazığspor maçında forma giyemeyen Fatih Kılıçkaya,Canberk Aydın Ekigho Ehiosun’dan sevindirici haber geldi. Üç futbolcunun da durumlarının iyi olduğu ve Adanaspor maçında Teknik Direktör Ümit Özat’ın görev vermesi halinde oynayabilecekleri öğrenildi.

Sezon başında oynanan hazırlık maçlarında omuzu çıkan Taha ameliyat olmuştu. Yaklaşık 3 haftadır takımla birlikte çalışmaya başlayan Taha, teknik ekipten görev bekliyor.

Geçen sezon çapraz bağlarından ameliyat olan ve takımdan ayrı fizyoterapist gözetiminde çalışan Galin Ivanov sahalara dönmek için gün sayıyor. Samsunspor’un   Bulgar asıllı futbolcusu İvanov bugün testten geçecek ve sonuçlar iyi  çıkarsa takımla birlikte antrenmanlara çıkacak.

SAMSUNSPORLUYUZ.COM