Mayıs ayının ilk haftasında, ilkbahar mevsiminin sonuna geldiğimiz şu günlerde sıcaklıklar mevsim normallerine henüz ulaşmadı. İnternet kullanıcıları, "Samsun Atakum hava durumu" başlığıyla aramalar gerçekleştiriyor.

SAMSUN ATAKUM HAVA DURUMU

Meteoroloji'den alınan son hava durumu tahminlerine göre, Samsun'un  Atakum ilçesinde hava durumunun 4 Mayıs Çarşamba günü Parçalı ve çok bulutlu, yer yer kuvvetli olmak üzere, aralıklı yağmur ve sağanak yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı tahmin ediliyor. Hissedilen en yüksek hava sıcaklığı ise 14 derece olacak.

SAMSUN HAVA DURUMU

Meteoroloji'den alınan son bilgilere göre, Samsun'da hava durumunun bugün (4 Mayıs Çarşamba)Parçalı ve çok bulutlu, yer yer kuvvetli olmak üzere, aralıklı yağmur ve sağanak yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı tahmin ediliyor. Hissedilen en yüksek hava sıcaklığı ise 14 derece olacak.Meteorolojiden yapılan uyarıda yağışların; Samsun, Ordu, Çorum, Amasya ve Tokat çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmekte denildi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.