Bafra ilçesindeki Dededağ Mahallesi'nde vatandaşların ilgisiyle karşılanan İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci, "Şükürler olsun ki her gittiğimiz yerde bu coşku, bu heyecan ve bu inanç var. Bu hava koşullarına rağmen burayı adeta mahalle mitingine çeviren sizin aracılığınızla bütün Bafra’ya selam olsun" dedi.

"DUALARINIZDA YER BULDUK"

Bafra’nın Dededağ Mahallesi’nde bir vatandaşın evinde gerçekleşen iftarın ardından kadınlarla sohbet ettikten sonra mahalle sakinlerine seslenen Tüfekci, "Bu soğuk havada bu muhteşem kalabalığa bakınca anladığım şeyi eminim ki rakiplerimiz de anlıyor. İnanın her gittiğim yer böyle. Rabbime şükürler olsun ki sizlerin kalbinde ve dualarınızda yer bulduk. Evinizi sofranızı, aşınızı paylaşmak için çağırdınız. Rabbim bu birlikteliğimizi Ramazan ayı gibi çok özel günlerin hatırına daim etsin” diye konuştu. 

Kanal S Ana Haber 16 Nisan Salı Kanal S Ana Haber 16 Nisan Salı

"HİÇ KİMSE BİZİ YOLUMUZDAN DÖNDÜREMEZ"

Mahalle sakinleriyle hayata geçirmeyi planladıkları projelerini paylaşan İmren Nilay Tüfekci, "Biliyorum ki bu güzide mahallemizin bir de amatör spor kulübü var. Sadece Dededağ Spor Kulübü için değil Samsun’daki tüm amatör spor kulüplerimize bugüne kadar verilmemiş destekler vereceğiz. Hem maddi hem de manevi olarak onların doğru şekilde yetiştirilmesi, maçlarını oynayabilmesi için projeler hazır. Düğmeye basmayı bekliyoruz. Samsun’u her alanda kalkındıracak, üstündeki ölü toprağını attıracak, iş odaklı, istihdam odaklı, gelecek odaklı projeleri anlattık, anlatıyoruz. Betona yatırımdan önce insana yatırım yapılmalı, biz onu yapacağız. Sizden başka, bu şehirden ve Samsunlu’dan başka bir derdimiz yok. Kurduğumuz bu bağ öyle güzel ve güçlü ki bunu kabul edemiyorlar. Siyaset halk için var, makam, koltuk ve şahsi hırslar için değil. Siyaset tekrar halkın emrine girene kadar bizi yolumuzdan hiç kimse çevirmeyecek” ifadelerini kullandı. 

"BÜTÜN İLÇELERİMİZDE İDDİALIYIZ"

İmren Nilay Tüfekci, İYİ Parti'nin ilçelerdeki oy oranları ile ilgili de açıklamalarda bulunarak şunları söyledi: "Bafra’da inşallah İYİ Parti’nin rekorunu kıracağız. Hamdi Başkanım ve Aydoğan başkanım önderliğinde teşkilatlarımız gece gündüz demeden çalışıyor. Bafra Hamdi Başkanıma inandı, Bafra, İmren Ablalarına, kızlarına inandı. Zannetmesinler ki sadece Bafra’da iddialıyız, 17 ilçenin 17'sinde de o kadar güzel adaylar ile çıktık ki yola, Samsunlu iyiyi seçmek için gün sayıyor. Seçim zamanları oy için yanlarına gelenleri artık tanıyor. Şehrin merkezinde 20 yıldır doğalgazı getirmeyeni, kentsel dönüşüm yalanlarıyla kandıranları, bırakın fabrika açmayı, açık olanları kapatanları çok iyi biliyor. Bütün projelerimiz birbiriyle bağlantılı ve şehrin bütün dinamikleri harekete geçirecek şekilde hazırlandı. Birlikte başladığımız bu yolculuğu, birlikte tamamına erdireceğiz. İyi ki varsınız.” 

Tüfekci'nin Dededağ Mahallesi ziyaretine Bafra İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz, Bafra Belediye Başkan Adayı Hamdi Yıldız ve Belediye Meclis Üyesi Adayları eşlik etti. 

Bu haber ajans tarafından hazırlanmıştır.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.