Olay, Kapaklı Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulum çalışmaları devam eden bir fabrikada meydana geldi. İddiaya göre, fabrikada çalışan işçilerden biri henüz belirlenemeyen bir şekilde çalışma sahası içinde bulunan su kuyusuna düştü. Çalışma arkadaşlarının kurtarma girişimleri başarısızlıkla sonuçlanınca, hemen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerine ve sağlık ekiplerine haber verildi.



YARALI İŞÇİ KUYUDAN ÇIKARILDI
Kısa sürede bahse konu fabrikaya gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri vinç ile sarkıtılan halatlarla kuyunun içine girerek başarılı bir operasyonla yaralı işçiyi kuyudan çıkardı. İtfaiye ekiplerinin yaralı işçiyi kuyudan çıkardıkları sırada onunla konuşup moral vermeleri de dikkatlerden kaçmadı.

İTFAİYE EKİPLERİ ALKIŞLANDI
Yaralı işçinin düştüğü kuyudan başarıyla kurtarılmasının ardından çalışma arkadaşları itfaiye ekiplerini alkışlayarak tebrik etti. Kuyudan çıkarılan yaralı işçi ambulanslarla Çorlu'daki özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Meydana gelen iş kazası ile ilgili jandarma ekipleri tarafından başlatılan soruşturma devam ediyor.