Ak Parti Kaman İlçe Başkanı Avukat Alpaslan Güzel, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerinde Kaman Belediye Başkanlığına aday adayı.

Belediye Başkan Adaylığı için açıklamalarda bulunan Alpaslan Güzel, “Partimizce alınan karar gereği, mevcut ilçe teşkilatımızın da benimle beraber görevleri sona ermiş olacak. 1 Ekim 2011 tarihinden bu zamana kadar beraber görev yapmış olduğumuz İlçe Yönetimimize, Gençlik ve Kadın Kolları Yönetimimize, Belediye Başkanlarımıza, Belediye ile İl Genel Meclis Üyelerimize ve teşkilatımızın tüm mensuplarına teşekkür ederim.

Bu süre zarfında hiçbir zaman bizleri yalnız bırakmayan Milletvekillerimiz Abdullah Çalışkan ve Muzaffer Aslan’a, İl Başkanımız Salih Çetinkaya’ya İl Belediye Başkanımız Yaşar Bahçeci’ye de teşekkür ederim.

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan seçimlerde Belediye Başkanı olarak partimizi temsil etmek ve hizmetlerin devamını artırarak sağlamak için tüm hemşerilerimizin desteğine talibim.

Yapacağımız hizmetlerin ne olması konusunda halkımızla istişare halindeyiz. Ekimiz buna göre projelerimiz üzerinde çalışmalarını sürdürmekteler. Kaman’ımıza hayırlı olsun. Selam ve saygılarımla” dedi.