AK Parti İl Başkanlığı tarafından milletvekili aday adayları başta olan üzere AK Partiye hizmet edenlere ‘Davada Vefa’ yemeği verildi.
Perre salonda düzenlenen ‘Davada Vefa’ yemeğine milletvekili aday adayları, parti yöneticileri ve adaylar katıldı. Milletvekili Adayları Ahmet Aydın, Adnan Boynukara, İbrahim Halil Fırat, Salih Fırat, İclal Yalçın Tutuş, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ve İl Başkanı Seyfettin Bilen masaları tek tek dolaşarak selamlaştı.
İl Başkanı Seyfettin Bilen yaptığı konuşmada, “Vefa yemeğini daha önceden planlamıştık. Teşkilatın kuruluşundan bu güne yer alanlara hakkı teslim etmek, önemsemek, değer verildiğini, teşkilatın sahibi olduğunu fiilen ortaya koymak için planlamıştık ama meclisin yoğun çalışmalarından dolayı birkaç defa ertelemek zorunda kaldık. Bizler sizlerin emeklerini yok sayamayız. Ben il başkanı olarak ilk kuruluşundan itibaren görev almış herkese teşekkür ediyorum. Bütün teşkilatlarımızla halkımıza hizmet etmek için varız. Emek vererek, yüreğimizi ortaya koyarak hizmet edeceğiz. Daha önceden planlanmış programlarından dolayı gelemeyen kişilere teşekkür ediyorum. Bizim birlik ve beraberliğimiz devam ettiği müddetçe başarılı olacağız” dedi.
Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ise, kurucu il başkanı olduğu AK Parti’de görev alan herkese teşekkürlerini ileterek, AK Parti’nin büyük bir aile, hizmet partisi ve dava partisi olduğunu ifade etti.