SAMSUN (AA) - Samsun Büyükşehir Belediyesinin, Antalya'da bu yıl 23'üncüsü düzenlenen Yapex Yapı ve Restorasyon Fuarı'ndaki standı ilgi gördü.

 Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Antalya Expo Center'de 18-21 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilen Yapex Yapı Fuarında yerini alan Samsun Büyükşehir Belediyesinin standını ziyaret etti.

Bu yıl düzenlenen fuarda kırsal yaşam, kırsal miras ve turizm mirası temasını benimsediklerini ifade eden Yılmaz, "Arkadaşlarımız hazırladıkları bu stantla, inovasyon koruma, tasarım ve teknik çözümler kategorilerinde yapılan çalışmalarımızı bu yıl hedeflenen 30 bin profesyonel ziyaretçiye aktararak şehrimiz için önemli bir tanıtım faaliyeti gerçekleştirdiler" dedi.

Fuarın yerel yönetimlerin, tarihi kent belediyelerinin ve kamusal yatırımcıların ilgi odağı olduğunu vurgulayan Yılmaz, "Tarihi miras ve eski kent yapılarının korunması ve restorasyon projeleri konusunda yaptığımız çalışmaları ziyaretçilerimizle buluşturma şansı elde ettik. Gösterilen ilgiden de anlaşılıyor ki bu alandaki çalışmalarımızda doğru yoldayız" diye konuştu.