Milliyetçi Harekat Partisi (MHP) 1. sıra Erzurum Milletvekili adayı Prof. Dr. Kamil Aydın ve 3’ncü sıra adayı Zekai Kaya, Cumhuriyet İş Merkezi esnafı tarafından çiçeklerle karşılandı.
MHP Erzurum Milletvekili adayları, 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyorlar. Gittikleri yerlerde vatandaşın sevgi seliyle karşılaşıp teveccüh gören adaylar, seçimlerde partileri için destek talebinde bulunuyorlar. 1. sıra adayı Prof. Dr. Kamil Aydın ile 3’ncü sıra adayı Zekai Kaya, seçim çalışmaları kapsamında Ayazpaşa, Bakırcılar Çarşısı, Habipbaba, Kasımpaşa ve Cumhuriyet İş Merkezi esnafına ziyarette bulundular. Cumhuriyet İş Merkezi esnafı tarafından çiçek ve konfetilerle karşılanan adaylar, sürpriz yaşadılar.
Esnafın teveccühüne teşekkür eden Prof. Dr. Kamil Aydın, “Erzurum bizim güzide memleketimiz. Bu şehre en iyi hizmeti verebilmek için siyasi arenada Milletvekili adayıyız. Sizlerde oylarınızla bize destek verirseniz bizlerde elimizden gelen en iyi hizmeti sunabilmek için çalışacağız. MHP geçmişte yerel belediyecilikte de mevcut iktidardan çok daha fazlasını bu şehre sundu. Yapılanları millete hizmet esaslılığını göz önünde bulundurarak yapmak doğru olanı. Birilerine kazanç sağlamak, milletin cebinde olanı başkalarına aktararak, göz boyayarak yapılan siyaset bir gün son bulduğunda gerçekler ortaya çıkacaktır.” diye konuştu.