AK Parti Düzce Teşkilat İçi Eğitim Programı Müftülük konferans salonunda geniş bir katılımla gerçekleştirildi.
7 Haziran 2015 seçimleri öncesinde AK Parti’de seçim öncesinde büyük hareketlilik yaşanıyor. 67 Milletvekili aday adayının olduğu AK Parti Düzce teşkilatında sandık görevlileri heyecanı da başladı. AK Parti Düzce İl Teşkilatı Seçim İşleri Başkanlığı tarafından organize edilen Teşkilat İçi Eğitim Programı, Müftülük konferans salonunda, AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzce Milletvekilleri İbrahim Korkmaz, Fevai Arslan, ilçe başkanları, mahalle ve köy sandık başkanları olmak üzere yaklaşık 400 kişi ile yapıldı.
AK Parti Düzce Teşkilat İçi Eğitim Programında açılış konuşmasını yapan AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, 7 Haziran seçimlerinin Yeni Türkiye’nin inşasında önemli virajlardan biri olduğunu belirterek, “Şu unutulmamalıdır ki, Yeni Türkiye, yeni hedeflerine mevcut olan parlamento aritmetiği ile ulaşması mümkün değildir. Bizler; milletimizin en üst seviyede temsil edileceği, en demokratik ve katılımcı bir sistemin ve Anayasanın yapılması hususunda milletimize söz verdik. Bu sözümüzü yerine getirebilmemizin yegane çıkış noktası vardır ki 7 Haziran 2015 seçimlerinde milletimizin Anayasasını yapacak bir çoğunluğa sahip olan milletvekili sayısını çıkarmaktan geçer. Dava arkadaşlarım, bahsettiğimiz bu konu Türkiye’mizin kaderini çizecek 2023’lere, 2071 hedeflerine ulaştıracak en önemli konulardan biridir. Şunu unutmayın ki; tarih, sizin omuzlarınıza Türkiye’nin kaderini belirleme misyonunu yüklemiştir. Sizin başarınız Türkiye’nin yüzyıllık başarısına kapı açacak ve yeniden bir dünya devleti olma yolunda bir mihenk taşı olacaktır. Sizlerin bu bilinç ve sorumluluk ile davanıza sahip çıkacağınıza, gecenizi gündüzünüze katarak sizin partiniz olan AK Partimizi bu seçimlerde de layık olduğu en yüksek yerlere taşıyacağınıza eminim” ifadelerinde bulundu.
“MİLLETİN İRADESİNİ KORUYACAĞIZ”
Ardından teşkilat mensuplarına hitap eden AK Parti Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz, AK Partinin bir şekilde gitmesi için şer cephelerinin çalışmalar yürüttüğüne dikkat çekerek, “Şer odakları dışarıdan organize ediliyor ve içeride de işbirlikçileri var. Bu bir medeniyet, bir varoluş mücadelesidir. Sandık milletin iradesini ortaya koyduğu yerdir. Biz de bu iradeyi koruyacağız” şeklinde konuştu.
“ESAS YÜKÜ SANDIK GÖREVLİLERİ ÇEKİYOR”
AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan ise konuşmasında 2002 yılından itibaren tüm seçimlerde farklı görevlerde yer aldığını, sandığın ve sandık görevlilerinin çok önemli görevler yaptığını vurguladı. Arslan, “Milletimizin bize teveccüh etmesi siz sandık görevlilerinin başarılı çalışmaları ile olmuştur. Sizler öncü kuvvetlersiniz. Sizler partimizin esas yükünü çekiyorsunuz. Allah sizden razı olsun” diye konuştu.
Daha sonra basına kapalı olarak devam eden AK Parti Teşkilat İçi Eğitim Programında sandık başkanlarına, görevleri ve yapmaları gereken konular hususunda önemli bilgi ve eğitim verildi.